Έχετε κατα νου οτι δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη διαδικασία δημιουργίας hashtag για το γάμο σας. Οποιοσδήποτε στο Facebook, στο Instagram ή στο Twitter μπορεί να δημιουργήσει ενα.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο θέλετε να βεβαιωθείτε ότι το hashtag που θα επιλέξετε για τον γάμο σας είναι το σωστό. Προφανώς δεν θέλετε τη συλλογή με τις φωτογραφίες σας στα social media να αναμιχθεί με φωτογραφίες ξένων. Αυτό θα δημιουργήσει ένα χάος με τις ιδιαίτερες αναμνήσεις που θα θέλατε εύκολα και γρήγορα να συλλέξετε σε Facebook και Instagram.

Δεύτερον, επιλέξτε ένα hashtag που οι φίλοι και οι συγγενείς σας θα είναι εύκολο να θυμούνται, έτσι ώστε να μπορούν και θα το χρησιμοποιήσουν. Δεν υπάρχει χειρότερο απο το να επιλέξετε κάποιο hashtag για τις φωτογραφίες σας, με αποτέλεσμα να “χάσετε” αυτό το υλικό.

3 ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΆ ΓΙΑ HASHTAG ΚΆΡΤΕΣ Ή ΑΦΊΣΕΣ

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, το hashtag σας θα πρέπει να ενθαρρύνει τους συμμετέχοντες να το χρησιμοποιήσουν. Η επιλογή του πρέπει να είναι τέτοια ώστε να το καθιστά διασκεδαστικό για τους καλεσμένους σας και να δημοσιεύσουν στο Instagram.

Συμπέρασμα: Το hashtag του γάμου σας πρέπει να είναι μοναδικό, ενθαρρυντικό και εύκολο να το θυμάται κάποιος.


Δείτε επίσης:
Πως θα βρεις το καλύτερο hashtag για την ημέρα του γάμου σου!
Ξύλινα χειροποίητα παζλογράμματα και όχι μόνο!
YouCam Makeup – Πρόβα μακιγιάζ στο κινητό σου!
16 υπέροχες ιδέες για νυφικό κότσο
19 μοναδικές αντισυμβατικές νυφικές ανθοδέσμες