Έχουμε ήδη δει πώς μπορείτε να βρείτε το σωστό hashtag για τον γάμο σας αλλά και ποιά είναι τα σημεία που πρέπει να προσέξετε κατα την επιλογή του.

Τί γίνεται όμως με την αφίσα/κάρτα που πρέπει να έχετε σε εμφανή σημεία στην εκκλησία αλλά και στη δεξίωση;

Στην εκκλησία αλλά και στη δεξίωση μπορεί να συμβάλει στη διακόσμηση, καθώς μπορείτε να τοποθετήσετε μερικές μαζί με τον υπόλοιπο στολισμό, καθώς και στο σημείο που θα έχετε τις μπομπονιέρες (στην εκκλησία), ενώ στη δεξίωση μπορείτε να την έχετε εμφανή στο τραπέζι ευχών, ή και ακόμη σε κάθε τραπέζι, δίπλα στο νούμερο που θα κοσμεί το τραπέζι.

Εναλλακτικά μπορείτε να τυπώσετε και μεγαλύτερες διαστάσεις και αναλόγως τον χώρο και τον στολισμό σας να τις κρεμάσετε στα δέντρα (αν η δεξίωση γίνεται σε εξωτερικό χώρο) ή ακόμη και στους τοίχους (αν η δεξίωση γίνεται σε εσωτερικό χώρο).

Παρακάτω σας έχουμε τρια δωρεάν διαφορετικά αρχεία με εικαστικά, σε μπεζ και σκούρο γκρι μαυροπίνακα αποχρώσεις, ώστε να ταιριάζει με όποια χρώματα στολισμού έχετε επιλέξει.

Η χρήση τους είναι απλή και εύκολη.

  • Η διάστασή τους είναι Α4, οπότε μπορείτε να την τυπώσετε και μόνοι σας στο σπίτι ακόμη και σε μικρότερες διαστάσεις (αν επιλέξετε να τις χρησιμοποιήσετε στα τραπέζια της δεξίωσης).
  • Το ΜΟΝΟ που έχετε να κάνετε είναι να γράψετε με καθαρά γράμματα (με μαύρο ή λευκό μαρκαδόρο – ανάλογα το χρώμα που επιλέξετε) το hashtag του γάμου σας.
  • Φυσικά μπορείτε να δώσετε το αρχείο σε κάποιο τυπογραφείο και να του ζητήσετε να σας κάνει εκείνος την εκτύπωση που θέλετε, στο χαρτί που θέλετε και στη διάσταση που θέλετε. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να ενημερώσετε τον τυπογράφο σας με το σχετικό hashtag ώστε να σας το τυπώσει κατευθείαν.

Επιλέξτε το εικαστικό που θέλετε, κάντε like (και share) στο facebook (απο το link παρακάτω) και θα σας εμφανιστεί το link για το αρχείο που έχετε επιλέξει για να το κατεβάσετε ΔΩΡΕΑΝ στον υπολογιστή σας!


Εικαστικό για hashtag κάρτες ή αφίσες – 1

3-dorean-eikastika-gia-hashtag-cartes-h-afises-01a 3-dorean-eikastika-gia-hashtag-cartes-h-afises-01b


Εικαστικό για hashtag κάρτες ή αφίσες – 2

3-dorean-eikastika-gia-hashtag-cartes-h-afises-02a 3-dorean-eikastika-gia-hashtag-cartes-h-afises-02b


Εικαστικό για hashtag κάρτες ή αφίσες – 3

3-dorean-eikastika-gia-hashtag-cartes-h-afises-03a 3-dorean-eikastika-gia-hashtag-cartes-h-afises-03b