, ,

Ιδέες για να μεγαλώσετε ένα μικρό μπάνιοΕίναι το μπάνιο σας τόσο μικρό που μπορείτε να αγγίξετε και τους δύο τοίχους ταυτόχρονα, όταν στέκεστε μέσα; Ανάλογα με το μπάνιο σας οι επιλογές σας μπορούν να είναι εύκολες. Αποφασίστε τον προϋπολογισμό σας, ακολουθήστε τις παρακάτω προτάσεις μας και θα μεταμορφώσετε το μικρό σας μπάνιο σε ένα πιο ευρύχωρο και άνετο!

  • Αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε σκούρα χρώματα στα πλακάκια γιατι θα κάνουν το χώρο να φαίνεται μικρότερος! Χρησιμοποιήστε πιο ανοιχτόχρωμα χρώματα.
  • Αλλαξτε τις λαμπες του μπάνιου με αυτές που εκπέμπουν θερμότερο φως.
  • Χρησιμοποιήστε τους χώρους που είναι κάτω και γύρω απο τον νυπτήρας σας. Προσδιορίστε τις ανάγκες σας και σκεφτείτε εαν έχετε αρκετά αξεσουάρ μπάνιου και χρειάζονται κάποιο χώρο αποθήκευσης. Χρησιμοποιήστε ένα μικρό έπιπλο για κάτω απο τον νυπτήρα με πόρτες, οπου μπορείτε να αποθυκεύετε τα άπλητα ρούχα.
  • Επίσης εαν έχετε το πλυντήριο ρούχων στο μπάνιο, τοποθετηστε ένα ντουλαπι στον απο πάνω χώρο του πλυντηρίου, εξοικονομώντας έτσι χώρο για πετσέτες, βούρτσες, πιστολάκι μαλλιών κλπ. Εαν παλι δεν έχετε το πλυντήριο ρούχων στο μπάνιο, μπορείτε να επιλέξετε κάποιο ψηλό έπιπλο μπάνιου.