,

Ποιά είναι τα είδη των νυφικών;

Όταν έρχεται η ώρα για μια νύφη να επιλέξει το νυφικό της πρέπει να υπακούσει σε κάποιους «κανόνες» ώστε να είναι όμορφη και σικ την ημέρα του γάμου της! Το μυστικό είναι να επιλέξετε κάτι το οποίο αναδεικνύει τέλεια το σωματότυπό σας.Τα νυφικά χωρίζονται κυρίως σε 5 κατηγορίες: Sheath, Ball Gown, Princess, Mermaid και A-line.

Sheath

Τα νυφικά σε αυτή την κατηγορία χαρακτιρίζονται απο την ίσια γραμμή τους και κατασκευάζονται απο λεπτά υφάσματα (πχ σατέν). Ένα νυφικό σε γραμμή Sheath θα αναδίξει καλύτερα μια λεπτή και ψηλή σιλουέτα!

Ball Gown

Τα νυφικά σε γραμμή Ball Gown είναι μονοκόμματα, έχουν εφαρμοστό μπούστο και φουσκωτή φούστα. Ταιριάζει καλύτερα σε σιλουέτες που θέλουν να τονίσουν τη μέση και όχι τόσο τους γοφούς.

Princess

Τα νυφικά σε γραμμή Princess αποτελούνται συνήθως απο δυο κομμάτια: Το ένα είναι το εφαρμοστό μπούστο και το δεύτερο είναι η αρκετά φουσκωτή φούστα. Επίσης σε σύγκριση με τα νυφικά Ball Gown, τα νυφικά Princess, διαθέτουν «ουρά» και ταιριάζουν καλύτερα σε σιλουέτες που θέλουν να τονίζουν τη μέση.

Mermaid

Τα νυφικά στην κατηγορία Mermaid είναι γνωστά και ως νυφικά τροπέτα. Χαρακτηριστικό σε αυτή την κατηγορία ειναι οτι τονίζουν τις καμπύλες του σώματος γιατι είναι εφαρμοστά μέχρι τα γόνατα. Απο εκεί και κάτω δημιουργείται ένα απότομο άνοιγμα στο νυφικό. Ένα νυφικό σε αυτή την κατηγορία, θα αναδίξει καλύτερα μια λεπτή και ψηλή σιλουέτα.

A-line

Τα νυφικά σε γραμμή Α είναι τα πιο «safe». Ταιριάζουν σε όλους τους σωματότυπους. Μοιάζει με την κατηγορία Princess, μόνο που έχει λιγότερη φουσκωτή φούστα. Σε αυτή την κατηγορία η φούστα πέφτει ανάλαφρα στο πάτωμα δημιουργώντας το σχήμα του «Α».

1 reply

Comments are closed.