,

Συμβουλές για την επιλογή του νυφικού χτενίσματοςH μέρα του γάμου μας είναι μια από τις ομορφότερες ημέρες της ζωής μας, γι’αυτό επιθυμούμε να έχει μια λάμψη ξεχωριστή, μοναδική, που θα μας μείνει αξέχαστη.

Η μέρα του γάμου είναι η μέρα που κάθε γυναίκα αναδεικνύει την προσωπικότητά της τόσο με την επιλογή του νυφικού φορέματος, όσο και με την επιλογή του χτενίσματος. Η επιλογή του νυφικού χτενίσματος μπορεί να είναι μία εύκολη διαδικασία με τις συμβουλές και την καθοδήγηση ενός έμπειρου Hair Stylist.

Για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι, προετοιμάζουμε τα μαλλιά μας σε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις ώστε να φαίνονται πιο φωτεινά εφαρμόζοντας τρισδιάστατες τεχνικές σε ξανθό, παστέλ έως και καστανό ανοιχτό. Με την φροντίδα  των ειδικών και με τη χρήση των κατάλληλων προϊόντων για την περιποίηση των μαλλιών θα έχουμε υγιές και εκθαμβωτικό αποτέλεσμα.

Η εποχή ενδείκνυται για ανάλαφρα χτενίσματα που δίνουν στη νύφη μία αέρινη φρεσκάδα. Ανάλογα με το νυφικό επιλέγουμε και το χτένισμα. Όταν το νυφικό είναι στράπλες μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα στο να πιάσουμε τα μαλλιά μας μισά πάνω και να αφήσουμε τα υπόλοιπα κάτω.

Σε ένα πιο «κλειστό» νυφικό το ιδανικό είναι να πιαστούν όλα τα μαλλιά επάνω. Γι’ αυτό το νυφικό παίζει σημαντικό ρόλο στην επιλογή χτενίσματος, που θα συμπληρώσει την εικόνα μας και θα αναδείξει το προσωπικό μας στυλ, ώστε να έχουμε ένα αρμονικό αποτέλεσμα.

Ευχαριστούμε πολύ για τις συμβουλές της την Κα Ευτυχία Χασάπη,
Υπεύθυνη Κομμωτηρίου Next, Καρόλου 81, τηλ: 2610.451.001

πηγή: Wedding Planners magazine0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *