,

7 συμβουλές για ένα τέλειο προσκλητήριο γάμουΣήμερα θα σας δώσουμε 7 συμβουλές για να ετοιμάσετε το τέλειο προσκλητήριο για την ξεχωριστή αυτή ημέρα της ζωής σας!

  1. Το προσκλητήριο του γάμου σας είναι η πρώτη εντύπωση που θα έχουν οι καλεσμένοι σας για εκείνη τη μέρα! Οπότε καλό θα είναι να κάνει και σε εσάς εντύπωση.
  2. Ψάχνετε για κάτι μοναδικό; Σε αυτή την περίπτωση ίσως χρειαστεί να σχεδιάσετε με κάποιο γραφίστα ενα προσκλητήριο απο το μηδέν και εξ’ολοκλήρου δικό σας.
  3. Τις extra πληροφορίες για το γάμο σας καλό θα ήταν να υπάρχουν σε κάποιο ξεχωριστό καρτελάκι και να μην είναι τυπωμένες μαζί με το προσκλητήριο.
  4. Το θέμα του γάμου σας, πρέπει να γίνεται αισθητό καθ’όλη τη διάρκεια του γάμου, από το προσκλητήριο μέχρι και τις ευχαριστήριες κάρτες.
  5. Φτιάξτε μια ιδιαίτερη θέση στο σπίτι σας για να συλλέγετε εκεί όλες τις θετικές απαντήσεις για τη δεξίωση. Ένα χαριτωμένο καλάθι ή κουτί, είναι ό,τι πρέπει.
  6. Το να συγκεντρώσετε τις διευθύνσεις όλων των επισκεπτών είναι λίγο αγχωτικό. Οπότε το καλύτερο είναι ο καθένας να είναι υπεύθυνος για την πλευρά του. Ο γαμπρός για την πλευρά του και η νύφη για την πλευρά της.
  7. Να σκέφτεστε διασκεδαστικά και μοναδικά! Σκεφτείτε τι προσωπική πινελιά μπορείτε να προσθέσετε στις προσκλήσεις σας για να τις απογειώσετε! Αυτό ανάλογα με το χαρακτήρα σας μπορεί να είναι: Καλλιγραφία, Vintage στοιχεία, Αστεία σκίτσα…


0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *