, ,

ΜέλλονΜέλι | Ιδέες με γούστο σε οικονομικές τιμές!Σε ένα φιλόξενο χώρο στην Αργυρούπολη, με άνετο παρκινγκ & ευέλικτο ωράριο θα βρείτε όλα τα προσκλητήρια, μπομπονιέρες, κουτιά, λαμπάδες, μαρτυρικά, ρουχαλάκια & παπουτσάκια βάπτισηςπου «χαζεύετε» στα περιοδικά, στις καλύτερες τιμές!

Η Ελένη λειτουργεί το ΜέλλονΜέλι με πολύ όρεξη, αγάπη για αυτό που δημιουργεί αλλά και χαμηλά λειτουργικά έξοδα για να μπορεί να σας προτείνει ένα πακέτο όμορφο & κεφάτο, σε συνεργασία με επώνυμους Έλληνες κατασκευαστές & σε τιμές ισάξιες με την ποιότητα και την αισθητική του.

Εδώ θα βρείτε την ιδανική ιδέα για να κάνετε αυτή την ξεχωριστή μέρα πιο ιδιαίτερη, χαρούμενη, πρωτότυπη – ΜΟΝΑΔΙΚΗ. Όπως ακριβώς την έχετε φανταστεί!!!

Χρησιμοποιήστε το site για να δείτε τιμές, να πάρετε ιδέες, να γνωρίσετε τη δουλειά τους, να επικοινωνήσετε, να φτιάξετε το δικό σας μοναδικό «πακέτο» στα μέτρα σας και στην ηρεμία του δικού σας χώρου.

ΜέλλονΜέλι Γάμος & Βάπτιση
Για το Μέλλον της νέας ζωής πάντα μέσα στο Μέλι!!!
www.mellonmeli.gr

mellon-meli-idees-me-goysto-se-oikonomikes-times-biblio-euxon mellon-meli-idees-me-goysto-se-oikonomikes-times-bombonieres_01 mellon-meli-idees-me-goysto-se-oikonomikes-times-bombonieres_02 mellon-meli-idees-me-goysto-se-oikonomikes-times-bombonieres_03 mellon-meli-idees-me-goysto-se-oikonomikes-times-bombonieres_04 mellon-meli-idees-me-goysto-se-oikonomikes-times-prosklitiria_01 mellon-meli-idees-me-goysto-se-oikonomikes-times-prosklitiria_020 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *