,

1 χρόνος AboutWedding | Προσφορά ΔιαφήμισηςΤο About Wedding έγινε ενός έτους και για μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, προσφέρει σε όλους τους επαγγελματίες την ευκαιρία να διαφημιστούν με 1€/μέρα για 6 συνεχόμενους μήνες ή ακόμη για 1 ολόκληρο χρόνο*.

Τι όφελος θα έχω;

Εαν είστε επαγγελματίας στον χώρο του γάμου και της βάπτισης, το όφελος της επιχείρησής σας στο να επωφεληθείτε της μοναδικής αυτής προσφοράς μας, είναι οτι θα σας βλέπουν κάθε μήνα το λιγότερο 24.000 αναγνώστες μας (δηλ. πιθανοί πελάτες σας).

Επίσης με βάση τα στατιστικά μας απο την πλατφόρμα στατιστικών Google Analytics, που θεωρείται η πιο αξιόπιστη, η κάθε διαφήμιση το μήνα φτάνει τις 83.500 εμφανίσεις. Κάτι που είναι εφικτό γιατι ο κάθε αναγνώστης μας βλέπει 3 με 4 σελίδες (μέσο όρο) κάθε φορά που μας επισκέπτεται.

Για να επωφεληθείτε της προσφοράς, επικοινωνήστε μαζί μας λέγοντάς μας ποιό πακέτο προτιμάτε (6 μήνες ή 1 χρόνο) στο [email protected]


*Η προσφορά ισχύει για τη θέση διαφήμισης 125X125 pixel στη sidebar και για τη θέση του κάθε banner θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η διαφήμιση θα αναρτάται μόλις επιβεβαιώνεται το 100% της πληρωμής.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *