,

Έκθεση | Design & Κατοικια 2012 (#2) + δωρεάν προσκλήσεις

Κέρδισε 1 ΔΩΡΕΑΝ πρόσκληση
3 ατόμων με δυο απλά βήματα:  • άφησε ένα σχόλιο παρακάτω, γράφοντας σε ποιό απο τα παρακάτω τμήματα της έκθεσης σκοπεύεις να δώσεις μεγαλύτερη σημασία και γιατί
  • και κάνε LIKE στη σελίδα του About Wedding στο facebook

• Είναι σημαντικό να αφήσετε ένα σχόλιο συμπληρώνοντας το email σας (το οποίο δεν θα εμφανιστεί δημόσια) ώστε να μπορέσουμε να σας αποστείλουμε την πρόσκληση στο email σας!
• Στη συνέχεια θα την εκτυπώσετε και θα την προσκομίσετε στην γραμματεία της έκθεσης.

Μόλις ελεγχθεί το σχόλιό σας, θα σας αποσταλεί η πρόσκληση στο email που αφήσατε.
Μην ξεχάσετε να ελέγξετε και τα spam στο λογαριασμό του mail σας, σε περίπτωση που ο διακομιστής σας το έβαλε σε αυτόν το φάκελο.

Το About Wedding σε συνεργασία με την Status Εκθεσιακή προσφέρει στους αναγνώστες του για ακόμη μια φορά την ευκαιρία να λάβουν ηλεκτρονικά μέσω του email τους και εντελώς ΔΩΡΕΑΝ μια πρόσκληση 3ων ατόμων για την έκθεση Design & Κατοικια (για να λάβετε την ηλεκτρονική σας πρόσκληση ακολουθήστε τις οδηγίες στην κορυφή του άρθρου).

Η επιτυχία επαναλαμβάνεται!
Οι νέες ημερομηνίες της έκθεσης Design & Κατοικία είναι από 15 έως 23 Σεπτεμβρίου 2012 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη διοργάνωση της Έκθεσης που πραγματοποιήθηκε από 21 έως 29 Ιανουαρίου 2012, η Status Εκθεσιακή σας παρέχει με εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία τη δυνατότητα προβολής και διαφήμισης υπηρεσιών και προϊόντων σε μία από τις πιο σημαντικές εκθέσεις του χώρου.

Στην έκθεση Design & Κατοικια 140 επιχειρήσεις θα σας προτείνουν ιδέες, λύσεις και προτάσεις για το σπίτι σας.

Τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο του σπιτιού θα σας παρουσιάσουν:

Έπιπλα, Παιδικά έπιπλα, Υφάσματα επιπλώσεων, Λευκά είδη, Οικιακά είδη, Χαλιά, Μοκέτες, Φωτιστικά, Πίνακες Ζωγραφικής, Ηλεκτρικά είδη, Συστήματα ασφαλείας, Κουζίνες, Πόρτες, Κουφώματα, Κλιματισμός, Θέρμανση, Φυσικό αέριο, Ηλιακά, Τζάκια, Καμπίνες μπάνιου, Γρανίτες κλπ.

Ώρες λειτουργίας έκθεσης

Σάββατο-Κυριακή: 11:00-21:30
Δευτέρα-Παρασκευή: 17:00-21:30

τηλέφωνο επικοινωνίας: 210.22.88.429 | websitewww.status-ekthesiaki.gr
299 replies
« Older Comments
« Older Comments

Comments are closed.