,

Χριστουγεννιάτικη προσφορά διαφήμισηςΤο About Wedding φοράει σιγά-σιγά τα γιορτινά του και προσφέρει σε όλους τους επαγγελματίες την ευκαιρία να διαφημιστούν με 1€/μέρα. Επιπλέον θα πάρετε δώρο μία παρουσίαση της δουλειάς σας (σε μορφή άρθρου) αξίας 60€.

Τι όφελος θα έχω;

Εαν είστε επαγγελματίας στον χώρο του γάμου και της βάπτισης, το όφελος της επιχείρησής σας στο να επωφεληθείτε της μοναδικής αυτής προσφοράς μας, είναι οτι θα σας βλέπουν κάθε μήνα το λιγότερο 21.000 αναγνώστες μας (δηλ. πιθανοί πελάτες σας).

Επίσης με βάση τα στατιστικά μας απο την πλατφόρμα στατιστικών Google Analytics, που θεωρείται η πιο αξιόπιστη, η κάθε διαφήμιση το μήνα φτάνει τις 73.500 εμφανίσεις. Κάτι που είναι εφικτό γιατι ο κάθε αναγνώστης μας βλέπει 3 με 4 σελίδες (μέσο όρο) κάθε φορά που μας επισκέπτεται.

Για να επωφεληθείτε της προσφοράς, επικοινωνήστε μαζί μας λέγοντάς μας για πόσους μήνες προτιμάτε (1, 2, 3 κλπ) στο [email protected]


*Η προσφορά ισχύει για τη θέση διαφήμισης 125X125 pixel στη sidebar και για τη θέση του κάθε banner θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η διαφήμιση θα αναρτάται μόλις επιβεβαιώνεται το 100% της πληρωμής.0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *