, , , , ,

Παριζιάνικος αέρας στο γάμο: Γαμήλια Macarons – Γεύσεις, Χρήσεις και Παρουσιάσεις

parizianikos-aeras-sto-gamo-gamhlia-macarons-geuseis-xriseis-kai-parousiaseis-01Θέλετε μια νότα Παρισιού στο γάμο σας; Τότε σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε τα γνωστά macarons (μακαρόν). Αυτά τα παραδοσιακά γαλλικά γλυκά, είναι ένα δημοφιλές επιδόρπιο γιατί οι καλεσμένοι σας μπορούν να τα απολαύσουν στο γάμο σας, ή ακόμη και να τα πάρουν μαζί στο σπίτι τους σαν δώρο. Αυτά τα όμορφα χρωματιστά γλυκά λιώνουν στο στόμα και φέρνουν ένα χαμόγελο σε όποιον τα γευτεί, που τα καθιστά το ιδανικό δώρο για την ειδική αυτή ημέρα σας.Οι γεύσεις, χρήσεις και παρουσιάσεις των macarons είναι απεριόριστες γι’αυτό θα σας δώσουμε μερικές ιδέες.

Γεύσεις

Γλυκά macarons
Στα macarons μπορείτε να ζητήσετε οποιαδήποτε γεύση εσείς θέλετε. Απο σοκολάτα και εξωτικά φρούτα, μέχρι γεύση καφέ και τσαγιού. Μια υπέροχη ιδέα είναι να έχετε δυο γεύσεις, μία γεύση που αρέσει στη νύφη και μια στο γαμπρό.

parizianikos-aeras-sto-gamo-gamhlia-macarons-geuseis-xriseis-kai-parousiaseis-02

Macarons με γεύση cocktail
Τολμίστε να συνδιάσετε διάφορες γεύσεις, που δένουν φυσικά μεταξύ τους. Ένας τέτοιος συνδιασμός μπορεί να είναι μούρα με vodka και γέμιση απο πικρή σοκολάτα.

SONY DSC

Αλμυρά macarons
Αν προτιμάτε τις αλμυρές μπουκιές μπορείτε να τολμίσετε macarons με γεύση popcorn ή ακόμη και σολωμό.

parizianikos-aeras-sto-gamo-gamhlia-macarons-geuseis-xriseis-kai-parousiaseis-04

Χρήσεις

Τα macarons μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν decor για τον στολισμό της δεξίωσής σας, της τούρτας σας, σαν ευχαριστήριο δώρο για τους καλεσμένους σας ή και σαν στοιχείο στο μπουφέ των γλυκών.

parizianikos-aeras-sto-gamo-gamhlia-macarons-geuseis-xriseis-kai-parousiaseis-05 parizianikos-aeras-sto-gamo-gamhlia-macarons-geuseis-xriseis-kai-parousiaseis-06 parizianikos-aeras-sto-gamo-gamhlia-macarons-geuseis-xriseis-kai-parousiaseis-07 parizianikos-aeras-sto-gamo-gamhlia-macarons-geuseis-xriseis-kai-parousiaseis-08 parizianikos-aeras-sto-gamo-gamhlia-macarons-geuseis-xriseis-kai-parousiaseis-09

Παρουσιάσεις

Επωφεληθείτε από τις δυνατότητες μετασχηματισμού των macarons και διαμορφώσετε το ώστε να συμπληρώσει το γάμο σας με βάση τα χρώματα, το θέμα και την γενικότερη διακόσμηση.

parizianikos-aeras-sto-gamo-gamhlia-macarons-geuseis-xriseis-kai-parousiaseis-10

Τα macarons μπορούν να γίνουν σε οποιοδήποτε χρώμα ή συνδυασμό χρωμάτων για να ταιριάζουν απόλυτα με τη χρωματική παλέτα του γάμου σας. Μπορείτε να ζητήσετε απο τον ζαχαροπλάστη σας να προσθέσει και μερικούς μεταλλικούς τόνους για να δημιουργηθεί κάποια λάμψη ή ακόμη και να ετοιμάσει κάποιες διαφορετικές αποχρώσεις του ίδιου χρώματος.

parizianikos-aeras-sto-gamo-gamhlia-macarons-geuseis-xriseis-kai-parousiaseis-11 parizianikos-aeras-sto-gamo-gamhlia-macarons-geuseis-xriseis-kai-parousiaseis-12 parizianikos-aeras-sto-gamo-gamhlia-macarons-geuseis-xriseis-kai-parousiaseis-13 parizianikos-aeras-sto-gamo-gamhlia-macarons-geuseis-xriseis-kai-parousiaseis-14 parizianikos-aeras-sto-gamo-gamhlia-macarons-geuseis-xriseis-kai-parousiaseis-15 parizianikos-aeras-sto-gamo-gamhlia-macarons-geuseis-xriseis-kai-parousiaseis-16 parizianikos-aeras-sto-gamo-gamhlia-macarons-geuseis-xriseis-kai-parousiaseis-17 parizianikos-aeras-sto-gamo-gamhlia-macarons-geuseis-xriseis-kai-parousiaseis-181 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *