,

12 νύφες… 12 χαμόγελα απο τον οίκο Nikos-Takis

12-nyfes-12-xamogela-apo-ton-oiko-nikos-takisΟ οίκος Nikos-Takis στη Θεσσαλονίκη ετοίμασε για το 2014 ένα πολύ ξεχωριστό πακέτο για τις νύφες!
Το πακέτο Unique Νυφικά 2014 (890 ευρώ) περιλαμβάνει το Νυφικό (το οποίο μένει για πάντα δικό σας), τα παράνυφα και τα αξεσουάρ της Νύφης (πέπλο-κουάφ) καθώς και τη συμμετοχή σας σε κάθε μηνιαία κλήρωση όπου μια τυχερή θα το αποκτήσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!Από την 1η Δεκεμβρίου 2013 και για 12 μήνες θα πραγματοποιείται κλήρωση στο τέλος κάθε μήνα ξεχωριστά, όπου μία τυχερή Νύφη μας θα κερδίζει το νυφικό που έχει ήδη κλείσει, καθώς και όλη τη νυφική της παρουσία… εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!!
Για παράδειγμα, οι Νύφες που θα κλείσουν το νυφικό τους μέσα στον Δεκέμβριο θα μπούνε στη κλήρωση που θα γίνει στις 31 Δεκεμβρίου και μία τυχερή θα το αποκτήσει ΔΩΡΕΑΝ.

Οι νύφες που δεν σταθήκανε τυχερές στη κλήρωση του μήνα τους, έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν το νυφικό τους σε κάποια από τις επόμενες κληρώσεις, αφού θα συμπεριλαμβάνονται αυτόματα, κάθε μήνα, στις κληρώσεις έως και τον μήνα του γάμου τους.

Nikos-Takis
Αγίας Σοφίας 5, Θεσσαλονίκη
Τηλ : 2310.232.144
website: www.nikos-takis.gr | e-mail : [email protected]
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *