, ,

Κυνήγι νυφικού: 5 συμβουλές για το τι πρέπει να αποφύγεις

Όταν ο καλός σου, σου κάνει την πολυπόθυτη πρόταση, θα ξεκινήσεις να προσπαθήσεις να οργανώσεις όλα όσα πρέπει να γίνουν. Αυτό που σίγουρα θα σκέφτεσαι μέρα και νύχτα θα είναι το νυφικό σου! Και αυτό γιατι απο μικρή, ασυναίσθητα φανταζόσουν τον εαυτό σου να φοράει το πιο υπέροχο φόρεμα που έχεις ποτέ φορέσει! Έτσι θα προσπαθείς στο μυαλό σου να το φανταστεις.Τι γίνεται όμως όταν έρθει η ώρα και θα πρέπει να βγεις στους οίκους νυφικών για να βρεις σε ποιον οίκο είναι «κρυμμένο»;

Υπάρχουν 5 μικρές και απλές συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσεις ώστε να έχεις το τέλειο κυνήγι νυφικού!

1. Κλείσε πρώτα ημερομηνία στην εκκλησία και μετά κλείσε ραντεβού σε κάποιον οίκο.

Όταν δεν υπάρχει ημερομηνία γάμου, είναι δύσκολο στον οίκο νυφικών να μπορέσει να σε εξυπηρετήσει όπως πρέπει. Ο λόγος είναι απλός: δεν γνωρίζουν το χρονικό περιθώριο. Πόσο μάλλον αν επιλέξετε να ράψετε νυφικό. Αυτό θα δυσκολέψει αρκετά την όλη διαδικασία και ίσως και το αποτέλεσμα να μην είναι αυτό που επιθυμείς.

2. Μην επισκεφτείς τους οίκους νυφικών με πάρα πολλά άτομα

Όσους περισσότερους ανθρώπους έχεις μαζί σου, τόσες περισσότερες γνώμεις θα έχεις. Γι’αυτό καλό θα ήταν να έχεις μαζί σου κάποια άτομα που γνωρίζουν καλά το στυλ σου ώστε να μπορέσουν να σε καθοδηγήσουν σωστά για την επιλογή που έχεις να κάνεις!

3. Οριοθέτησε το κόστος που μπορείς να διαθέσεις για το νυφικό

Καλό θα ήταν να ενημερώσεις τον οίκο νυφικών το ποσό που μπορεις να διαθέσεις ώστε αυτά που θα σου προτείνουν, με τα χρήματα που μπορεις να διαθέσεις να συμβαδίζουν και να μην βρεθείς μπροστά σε απρόσμενες εκπλήξεις.

4. Μην απορύπτεις τις τάσεις της εποχής

Σίγουρα μπορεί να σκέφτεσαι «Μου αρέσει αυτό το νυφικό, αλλά ξέρω ότι είναι μια τωρινή τάση και νομίζω ότι θα έπρεπε να επιλέξω κάτι πιο κλασικό, γιατί τι πρόκειται να πω για αυτή την εικόνα σε 20 χρόνια;»
Η απάντηση είναι μια: Δεν παντρεύεστε 20 χρόνια από τώρα, παντρεύεστε τώρα! Δεν έχει σημασία αν το φόρεμα είναι διαχρονικό ή όχι, είναι για εκείνη την ημέρα και μόνο. Και αν κάποια τάση που επικρατεί, σε αντιπροσωπεύει, τόλμησέ το!

5. Μην χρησιμοποιείτε την camera του κινητού να φωτογραφίσετε το νυφικό

Πολλές νύφες σίγουρα μετά το ραντεβού θα θέλετε να δείτε ξανά και ξανά τις επιλογές σας ώστε να μπορέσετε να αποκλείσετε κάποια και να καταφέρετε να βρείτε εκείνο το «ένα». Τις περισσότερες φορές οι κάμερες των κινητών δεν μπορούν να αποδώσουν σωστά τα υφάσματα και τις λεπτομέρειες του νυφικού και έτσι ίσως δεν έχετε ξεκάθαρη εικόνα για τις επιλογές σας.