,

7 συμβουλές για να διευκολύνετε τους καλεσμένους σας στην επιλογή γαμήλιου δώρουΗ επιλογή γαμήλιου δώρου είναι δύσκολη υπόθεση γιατι πρέπει να σκεφτεί ο καλεσμένος, τι θα είναι χρήσιμο στο ζευγάρι στο ξεκίνημα της καινούριας του ζωής, να πάρει κάτι που είναι του στυλ του ζευγαριού και θα τους αρέσει αλλα και να είναι και κάτι που δεν θα τους έχει πάει και κάποιος άλλος.

Κάτι που έρχεται απο το εξωτερικό και αρχίζει να έχει απηχηση και εδώ ειναι το ζευγάρι να δίνει έτοιμη λίστα απο σιγκεκριμένα μαγαζιά με τα πράγματα που θα ήθελε να έχει στο καινούριο του το σπίτι. Αυτό εξυπηρετεί και τους καλεσμένους γιατι δε θα ψάξουν ιδιαίτερα αλλα και θα σας πάρουν το δώρο που θέλετε! Αυτό βέβαια προυποθέτει το αντίστοιχο κατάστημα να ενημερώνει τον καλεσμένο οτι το συγκεκριμένο δώρο έχει αγοραστεί απο κάποιον άλλο, ή σε περίπτωση που κάποιοι σας έχουν παρει το ιδιο δώρο απο τη λίστα σας, να μπορείτε να το επιστρέψετε και να πάρετε κάτι άλλο.

Έτσι κι εμείς σήμερα θα σας δώσουμε μερικές συμβουλές ώστε να τους βοηθήσετε να βγείτε και να βγούν απο όλο αυτό το αδιέξοδο!

  1. Κάντε λίστα γάμου σε έναν ή δύο εμπόρους που είστε ευχαριστοιμένοι απο τα προϊόντα τους. Εαν αποφασίσετε να έχετε δύο, τότε μπορείτε να επιλέξετε να έχετε έναν με πιο ακριβά πράγματα και εναν πιο οικονομικό. Έτσι όλοι καλεσμένοι σας θα εχουν ένα μεγάλο εύρος επιλογών για την αγορά του γαμήλιου δώρου σας.
  2. Ζητηστε τη γνώμη του γαμπρού στις επιλογές και τα δώρα. Θα μπορούσατε να οργανώσετε μια ξεχωριστή μέρα για αυτό!
  3. Η λίστα γάμου καλό θα ήταν να μην είναι τυπωμένη στο προσκλητήριο του γάμου αλλα σε κάποιο καρτελάκι, μόνης της.
  4. Κάντε τη λίστα σας ενδιαφέρουσα. Μαζί με τα πράγματα που έχετε πραγματικά ανάγκη, προσθέστε και πιο ιδιαίτερα πράγματα, ίσως πιο καθημερινά και όχι τόσο “καλά”.
  5. Σκεφτείτε να συμπεριλάβετε στα επιλεγμένα καταστήματα κάποιο online μαγαζί. Στις μέρες μας αρκετοί κάνουν τα ψώνια τους με αυτόν τον τρόπο.
  6. Συμπεριλάβετε τιμές για όλα τα πορτοφόλια. Απο €10 – €1000 (πχ).
  7. Τη λίστα γάμου καλό θα ήταν να τη στείλετε μαζί με το προσκλητήριο τουλάχιστον 1 μήνα πριν το γάμο.


1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *