, ,

Γάμος 2019: Τάσεις γάμου που ΔΕΝ είναι πλέον στη μόδα

5. Ρουστίκ Χώροι

Η ρουστίκ ιδέα εξελίσσεται, ώστε να δούμε λιγότερη γυψοφύλλη και λινάτσα καθώς υπάρχει μια τάση για μια πιο εκλεπτυσμένη εμφάνιση που αφήνει περισσότερο χώρο για κομψότητα. Οι νύφες του 2019 θα κινηθούν προς μια πιο βιομηχανική εμφάνιση, εστιάζοντας στους ακατέργαστους χώρους γεμάτους μεταλλικούς και σκληρές γραμμές, οπου θα συνδυάζονται με πλούσια βλάστηση και μαλακά florals για την τέλεια ισορροπία.6. Παστέλ χρώματα και χαλκός

Ο χαλκός και τα παστέλ είναι εκτός μόδας για τους γάμους του 2019. Ανταυτού θα έχουμε φωτεινό, πλούσιο χρώμα σε όλες τις πτυχές του ντεκόρ που έρχονται στο προσκήνιο με τη μορφή τραπεζιών, κεριών, υφασμάτων και, φυσικά, τα αγαπημένα floral.

7. Πυρσοί τούρτας – Sparklers

Τα sparklers οδεύουν προς την έξοδό τους απο τους γάμους το 2019. Υπάρχει κάποιος που πραγματικά θέλει να πιάσει φωτιά κάποιος χώρος της δεξίωσης ή ακόμη και κάποιο ρούχο; Δεν το νομίζω!

8. Ροζ χρυσός και blush

Είναι σίγουρα πανέμορφα χρώματα και επιλογές αλλά ήρθε η ώρα που δεν είναι στις πρώτες επιλογές σε έναν γάμο. Το 2019 θα δούμε πιο ουδέτερες παλέτες συνδυασμένες με βαθύ μπλε και κρύσταλλα.

9. Εποχιακή Διακόσμηση

Οι επιλογές διακόσμηση για τους γάμους του 2019 δεν θα ακολουθούν την εποχή που γίνεται ο γάμος. Αντ ‘αυτού, οι νύφες μπορούν να επιλέξουν τυρκουάζ χρώμα για το φθινόπωρο αντί για τις κανονικές φθινοπωρινές αποχρώσεις.