,

10 ΔΩΡΕΑΝ προσκλήσεις για τις επιδείξεις νυφικών στην έκθεση Bridal Expo 2014

10-dorean-proskliseis-gia-tis-epidixeis-nyfikon-stin-ekthesh-bridal-expo-2014Το ηλεκτρονικό περιοδικό για το γάμο AboutWedding σε συνεργασία με την Bridal Expo, δίνουν τη δυνατότητα σε 10 τυχερές νυφούλες να παρεβρεθούν εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στην επίδειξη νυφικών στην έκθεση Bridal Expo 2014 που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014.
Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να μας στείλετε ένα email εδώ (link) με θέμα “επιδείξεις νυφικών – Bridal Expo 2014” και να μας πείτε το όνομα, το επώνυμο και για ποιά επίδειξη ενδιαφέρεστεΟι 10 πρώτες που θα μας στείλουν email θα κερδίσουν αυτόματα τη ΔΩΡΕΑΝ ατομική πρόσκληση για την έκθεση.Οι οίκοι που θα παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους για το 2014 τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014 είναι ο οίκος Made Bride by Antonea (18:00) και ο οίκος Vassilis Emmanuel Zoulias (20:00). Όλες οι επιδείξεις θα πραγματοποιηθούν στην αιθουσα SKALKOTAS του Μεγαρου Μουσικης Αθηνων.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Στο email που θα μας στείλετε εαν δεν αναφερετε και για ποια επίδειξη ενδιαφέρεστε καθώς επίσης και το ονοματεπώνυμό σας, η συμμετοχή σας θα ακυρώνεται!


Τα ονόματα των τυχερών θα αναρτηθούν την Κυριακή (12 Ιανουαρίου 2014) το βράδυ (24:00) στο ηλεκτρονικό περιοδικό AboutWedding και ταυτόχρονα τα ονόματά τους θα σταλούν στην ρεσεψιον της Bridal Expo oπου τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014, θα πρέπει να αναφέρετε το όνομά σας και οτι κερδίσατε πρόσκληση για την επίδειξη απο το AboutWedding.


Διαβάστε περισσότερα για την έκθεση Bridal Expo 20140 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *