Διαφημιστείτε

Είστε επαγγελματίας που δραστηριοποιείται στην αγορά του γάμου και του σπιτιού; Τότε σίγουρα θα βρείτε τους τρόπους προβολής της επιχείρησής σας μέσω του AboutWedding.gr πολύ δελεαστικές!

Τι όφελος θα έχω;

Εαν είστε επαγγελματίας στον χώρο του γάμου και της βάπτισης, το όφελος της επιχείρησής σας, είναι οτι θα σας βλέπουν ζευγάρια και νύφες που αναζητούν τους αντίστοιχους επαγγελματίες για την οργάνωση του γάμου τους.

Το ποσοστό επισκεπτών μας μέσω της μηχανής αναζήτησης google ανέρχεται αυτή τη στιγμή στο 80%, και αυτό είναι αρκετά σημαντικό γιατι οι επισκέπτες μας ψάχνουν για κάτι που ήδη έχουμε την απάντηση. Το υπόλοιπο 20% είναι απο αναγνώστες που γνωρίζουν ήδη το aboutwedding.gr και μας επισκέπτονται κατευθείαν καθώς και μέσω των υπόλοιπων social media (facebook, twitter, pinterest, newsletters).

Σας συμφέρει και οικονομικά μια συνεργασία με το ηλεκτρονικό περιοδικό aboutwedding.gr διότι, με τα χρήματα που θα δαπανήσετε σε κάποιο έντυπο μέσο για έναν μήνα, εδώ μπορείτε να έχετε μια ζωντανή παρουσία για όλο το χρόνο (12 μήνες) και έτσι η επαφή με τους αναγνώστες μας να είναι πιο “στενή” και καθημερινή.

Τι πακέτο διαφήμισης να επιλέξω;

Τα πακέτα διαφημίσεων που προσφέρουμε είναι απλά και ξεκάθαρα. Δεν θέλουμε να σας μπλέξουμε πουλώντας σας πακέτα των 1.000 εμφανίσεων και να μην έχετε ξεκάθαρη άποψη της διάρκειας διαφήμισής σας.
Παρακάτω μπορείτε να δείτε ενδεικτικά τα πακέτα διαφήμισης που προσφέρουμε και φυσικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για να φτιάξουμε μαζί ενα ολοκληρωμένο πακέτο διαφήμισης και προώθησης της επιχείρησής σας ανάλογα με τις ανάγκες σας ώστε να εκμεταλευτείτε στο έπακρο τον όγκο των αναγνωστών μας.