, , , , , ,

10 ιδέες για φθινοπωρινές συνθέσεις τραπεζιών με κολοκύθες #1Ακόμη κι αν μην είσαστε η Σταχτοπούτα, σίγουρα ονειρεύεστε έναν παραμυθένιο γάμο.

Αυτή η εποχή του χρόνου, έχει κάτι μαγικό. Όλη η φύση μεταμορφώνεται και μας παρουσιάζει όψεις και χρώματα που δεν βλέπουμε τον υπόλοιπο χρόνο.

Εαν ο γάμος σας πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο και σκοπεύετε να επιλέξετε κάποιο φθινοπωρινό θέμα για το γάμο σας, η φύση σας δίνει απλόχερα πολλά υλικά που μπορείτε να αξιοποιήσετε. Ένα απο αυτά είναι οι κολοκύθες, τις οποίες ανάλογα με την όρεξη και τη δημιουργικότητά σας, μπορείτε να τις μεταμορφώσετε σε ξεχωριστά δημιουργήματα.

Χρησιμοποιήστε ό,τι υλικό μπορείτε να σκεφτείτε… απο πούλιες και στρασάκια μέχρι και δαντέλες. Μπορείτε φυσικά να τις χρησιμοποιήσετε ταυτόχρονα σαν σύνθεση τραπεζιού και νούμερο τραπεζιού, απλά σκαλίζοντας επάνω της τα νούμερα και τοποθετόντας μέσα κεριά.

Απολαύστε παρακάτω τις εικόνες, και ελπίζουμε να σας εμπνεύσουν για να φτιάξετε τη μοναδική σύνθεση με κολοκύθες για τη δεξίωση του γάμου σας.
2 replies

Comments are closed.