10 ιδέες να κρατήσετε τον γάμο σας όσο πιο απλό γίνεται

Εάν θέλετε να κρατήσετε το γάμο σας απλό, υπάρχουν πολλοί τρόποι να το καταφέρετε. Ωστόσο, αν θέλετε έναν παραδοσιακό γάμο με το λευκό νυφικό, τα παρανυφάκια, τη δεξίωση και όλα, τότε ετοιμαστείτε να έρθετε αντιμέτωπες με κάτι πιο περίπλοκο από το πιο περίπλοκο απλό γάμο.Μπερδευτήκατε; Μην ανησυχείτε! Ακόμη και αν δημιουργήσετε τον απλούστερο γάμο στον κόσμο, πιθανότατα θα αισθανθείτε ακόμα την πίεση που σχετίζεται με το σχεδιασμό του γάμου και να έχετε τον έλεγχο ότι όλα πάνε ομαλά. Εδώ είναι μερικές εξαιρετικές ιδέες για να διατηρήσετε τον γάμο σας απλό και να μειώσετε αυτή την πίεση και το άγχος.

1. Επιλέξτε ένα απλό μενού

Διατηρώντας το μενού της δεξίωσης απλό και με εύκολες γεύσεις για όλους, μπορείτε να αποφύγετε το υψηλό κόστος των υπερβολικών επιλογών. Επιλέγοντας μερικά βασικά πιάτα και επιδόρπια μπορεί να κρατήσει χαμηλό το κόστος του γάμου σας, και ταυτόχρονα θα αφήσετε τον εορτασμό του γάμου σας στο προσκήνιο.

2. Αναθέστε καθήκοντα και ευθύνες

Υπάρχουν πολλά καθήκοντα που πρέπει να έχετε σε έλεγχο, ανεξάρτητα από το πόσο απλός είναι ο γάμος σας. Εάν μπορείτε να καταφέρετε να μεταβιβάσετε μερικά από αυτά τα καθήκοντα σε άτομα που εμπιστεύεστε, μπορείτε να ανακουφίσετε κάποια από την πίεση που σχετίζεται με το σχεδιασμό του γάμου σας. Για να διατηρήσετε τον γάμο σας απλό, ζητήστε βοήθεια όταν το χρειάζεστε και μην φοβάστε να μεταβιβάσετε καθήκοντα σε μέλη της οικογένειας και φίλους που είναι πρόθυμοι να σας δώσουν ένα χέρι.