,

10 πράγματα που εύχομαι να ήξερα πριν ξεκινήσω την οργάνωση του γάμου μου

Ανάμεσα στη ζωή πριν και μετά το γάμο, υπάρχει ένα στάδιο γεμάτο με λίγο ή πολύ άγχος. Ναι, είναι η περίοδος του σχεδιασμού και της οργάνωσης του γάμου. Ακόμη και αν σκέπτεστε να παντρευτείτε μετά απο 1 ή 2 χρόνια, τα πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε και να βάλετε σε σειρά είναι αρκετά.Ως κάποια που έχει ήδη βρεθεί σε αυτή τη θέση, αυτά είναι τα πράγματα που θα ήθελα και εγώ κάποιος να μου έχει κάνει γνωστά εκ των προτέρων, πριν ξεκινησω την οργάνωση του γάμου μου.

1. Πρόκειται να διαφωνήσετε ή να νιώσετε άσχημα με τουλάχιστον ένα άτομο κατά το διάστημα αυτό

Οργανώνοντας έναν γάμο, είναι σα να οργανώνετε ένα μεγάλο πάρτυ. Ή τυλάχιστον κάπως έτσι μπορεί να το δουν κάποιο συγγενείς ή ακόμη και φίλοι και θα θελήσουν να είναι το επίκεντρο ή ακόμη χωρίς να τους το ζητήσετε να προσπαθήσουν να αναλάβουν την διοργάνωση.

Προσπαθήστε να κάνετε αισθητό οτι είναι η δική σας ημέρα και θέλετε τα πράγματα να είναι με το δικό σας γούστο και γενικά όπως τα ονειρεύεστε εσείς. Μπορείτε να λάβετε υπ’όψην σας τις απόψεις των κοντινών σας ανθρώπων, μιας και εμπλέκονται και αυτοί άμεσα αυτη την ημέρα, και αναλόγως να τις προσαρμόσετε στα δικά σας γούστα αλλά σε καμια περίπτωση μην πιεστείτε να κάνετε κάτι που δεν θέλετε. Γιατι στο τέλος, όταν εκείνη η μέρα τελειώσει και ρίξετε μια ματιά πίσω, θα δείτε οτι εκείνη η μέρα στην ουσία ήταν για εσάς και τον σύντροφό σας και δεν χρειαζόταν να στρεσαριστείτε για κάτι που ήθελαν κάποιοι άλλοι.

2. Το να είσαι αναποφάσιστη είναι τόσο κακό όσο το να είσαι υπερβολικά απαιτητική νύφη

Κατα την οργάνωση του γάμου μπορεί να θέλουμε τον γάμο μας όπως στα παραμύθια αλλά στην ουσία να μην έχουμε αποφασίσει ποιο στυλ θα ακολουθήσουμε. Θέλουμε ο γάμος μας να είναι απλός χωρίς πολλα-πολλά, ρομαντικός, vintage, μοντέρνος, παραδοσιακός…;

Αυτό όμως είναι το πρώτο βήμα που πρέπει να ξεκαθαρίσετε ώστε να γλυτώσετε και εσείς απο τον “πονοκέφαλο”, αλλά να μπορείτε να συνεννοηθείτε και καλύτερα με τους επαγγελματίς που θα συνεργαστείτε για να υλοποιήσετε τον γάμο σας. Με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγετε να έχετε και ανομοιόμορφα στοιχεία στον γάμο σας.1 reply

Comments are closed.