,

10 πρωτότυπα δώρα γάμου

Αν όχι όλοι τότε σίγουρα οι περισσότεροι όταν πλησιάζει η ώρα που θα πάμε σε έναν γάμο, αναρωτιώμαστε τι δώρο να πάρουμε. Φυσικά εαν έχουμε την εναλλακτική των χρημάτων τα πράγματα γίνονται κάπως πιο εύκολα. Tι γίνεται όμως όταν για οποιονδήποτε λόγο δεν θέλουμε να επιλέξουμε την χρηματική οδό και θέλουμε να κάνουμε ένα δώρο; Τότε είναι που αρχίζει και η σπαζοκεφαλιά για ένα πρωτότυπο δώρο.Εδώ στο AboutWedding.gr ψάξαμε και σας έχουμε 10 λύσεις για αυτη τη σπαζοκεφαλιά, ώστε να επιλέξετε ποια απο όλες ταιριάζει στο στυλ σας και θα ξετρελάνετε τους νεόνυμφους φίλους σας!

1. Κρασί

10-prototypa-dora-gamou-01Μπορεί να σου ακούγεται και να σου φαίνεται απλό αλλά επειδή η παρουσίαση είναι αυτη που κάνει τη διαφορά, μπορείς με λίγο προσωπικό χρόνο που θα διαθέσεις να μετατρέψεις μερικά μπουκάλια κρασί σε κάτι εντελώς πρωτότυπο και ξεχωριστό που οι φίλοι σας θα θυμούνται για χρόνια.

Αγόρασε 5-6 διαφορετικά μπουκάλια κρασί και φτιάξε απο ένα ταμπελάκι-ετικέτα για το κάθε ένα που θα υποδικνίει σε ποια περίπτωση πρέπει να ανοιχτεί το συγκεκριμένο μπουκάλι (πχ πρώτη νύχτα στο σπίτι ως παντρεμένοι, πρώτη επέτειος, δείπνο για 2, πρώτος τσακωμός, έτσι απλά μια οποιαδήποτε ημέρα, μια ξεχωριστή ανακοίνωση).1 reply

Comments are closed.