,

10 συμβουλές για να διατηρησεις το δερμα σου λαμπερό πριν το γάμο

Προγραμματίζετε το γάμο σας σχεδον εδω και έναν χρόνο και τώρα που η μεγάλη μέρα έχει φτάσει εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι υπάρχουν ακόμη πολλά να κάνετε. Το άγχος από όλα αυτά μπορεί να σας δημιουργήσουν ρυτίδες (!) και αυτό είναι κάτι που σίγουρα δεν θέλετε! Αντ’αυτού σας έχουμε μερικές συμβουλές για να σας βοηθήσουμε στην πρόληψη αυτού του ξεσπάσματος λιγο πριν τη μέρα του γάμου. Μπορείτε να έχετε το τέλειο δέρμα για αυτή την ημέρα με αυτές τις συμβουλές.1. Βάλτε πλυντήριο

Υπάρχει μια αδιανόητη ποσότητα μικροβίων και νεκρών κυττάρων του δέρματος στις πετσέτες σας. Χρησιμοποιήστε καθαρές πετσέτες προσώπου ωστε να αποφύγετε την εμφάνιση κάποιου σπυριού, τα οποία συνήθως κάνουν την εμφανισή τους εκεινη την ακατάλληλη ημέρα! Λάβετε υπόψη ότι οι πετσέτες κρατούν την υγρασία, η οποία επιτρέπει την αναπαραγωγή βακτηρίων και κανείς δεν θέλει να στεγνώσει το πρόσωπό τους με μια πετσέτα με βακτήρια.

2. Απολέπιση

Την εβδομάδα πριν από το γάμο είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε ήπια καθαριστικά που είναι απαλά στο δέρμα. Η απολέπιση του δέρματος κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του γάμου, έχουν το αποτέλεσμα να βελτιωθεί η υφή και τον τόνο του δέρματος, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να προκαλέσει στο δέρμα να φαίνεται λίγο κόκκινο και ενοχλημένο. Ως εκ τούτου, είναι μια καλή ιδέα να μην ξεχνάτε κάθε βράδυ το διάστημα πριν το γάμο απλά να καθαρίζετε το δέρμα σας.