,

10 συναισθηματικοί γαμπροί που βλέπουν για πρώτη φορά τη νύφη!

10-synaisthimatikoi-gabroi-pou-vlepoun-gia-proti-fora-ti-nyfi-05Τη στιγμή που η νύφη βγαίνει απο το αμάξι και προχωράει στο κατώφλι της εκκλησίας είναι η στιγμή που όλα δένουν μεταξύ τους για τον γαμπρό. Όλοι αυτοί οι μήνες σχεδιασμού και οργάνωσης επιτέλους έφτασαν στο τέλος τους, με την αποκάλυψη της νύφης του οπου σύντομα θα στέκεται δίπλα του στην ανταλλαγή όρκων και στην πολλά υποσχόμενη ζωή τους ο ένας στον άλλο.



Το βλέμμα στο πρόσωπο του γαμπρού είναι αξέχαστο. Κάτι φυσικά που περιμένει και η νύφη απο τη μεριά της να δει για να επιβραβεύσει και η ίδια τον εαυτό της για την επιλογή της εμφάνισής της για εκείνη την ημέρα.

Ας δούμε λοιπόν, 11 συναισθηματικούς γαμπρούς οι οποίοι αντικρίζουν για πρώτη φορά την καλή τους ως νύφη…

10-synaisthimatikoi-gabroi-pou-vlepoun-gia-proti-fora-ti-nyfi-01 10-synaisthimatikoi-gabroi-pou-vlepoun-gia-proti-fora-ti-nyfi-02 10-synaisthimatikoi-gabroi-pou-vlepoun-gia-proti-fora-ti-nyfi-03 10-synaisthimatikoi-gabroi-pou-vlepoun-gia-proti-fora-ti-nyfi-04 10-synaisthimatikoi-gabroi-pou-vlepoun-gia-proti-fora-ti-nyfi-06 10-synaisthimatikoi-gabroi-pou-vlepoun-gia-proti-fora-ti-nyfi-07 10-synaisthimatikoi-gabroi-pou-vlepoun-gia-proti-fora-ti-nyfi-08 10-synaisthimatikoi-gabroi-pou-vlepoun-gia-proti-fora-ti-nyfi-09 10-synaisthimatikoi-gabroi-pou-vlepoun-gia-proti-fora-ti-nyfi-10

πηγή: diply.com