, , , ,

17 λευκές και ασημί ιδέες Χριστουγεννιάτικου στολισμού για το σπίτι

17-leukes-kai-asimi-idees-christougenniatikoy-stolismou-gia-to-spiti-01Αν σας αρέσει η παραμυθένια εποχή του χειμώνα και το χιόνι, τότε κρατήστε αυτά τα δυο συστατικά και δημιουργήστε ένα λευκό παραμύθι στο σπίτι σας, διακοσμώντας το σε λευκό και ασημί αποχρώσεις για τα Χριστούγεννα.Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές ιδέες για το πώς θα το πετύχετε. Δεν είναι μόνο τα διακοσμητικά και τα ασημί σκεύη που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για το σαλόνι και την τραπεζαρία. Μπορείτε επίσης να διακοσμήσετε την κρεβατοκάμαρά σας σε λευκό, χρησιμοποιόντας λευκά χριστουγεννιάτικα είδη όπως λευκές κάλτσες.

Διακοσμήστε το χριστουγεννιάτικο δέντρο με λευκό, ασημί παιχνίδια και νιφάδες χιονιού. Αν διαθέτετε κι όλας ένα λευκό δέντρο που μοιάζει σαν να είναι καλυμμένο με χιόνι, τότε έχετε το μεγαλύτερο σκηνικό έτοιμο. Ως κεντρική σύνθεση στην τραπεζαρία χρησιμοποιήσετε κάποια μπουκέτα από λευκά λουλούδια.

17-leukes-kai-asimi-idees-christougenniatikoy-stolismou-gia-to-spiti-02 17-leukes-kai-asimi-idees-christougenniatikoy-stolismou-gia-to-spiti-03 17-leukes-kai-asimi-idees-christougenniatikoy-stolismou-gia-to-spiti-04 17-leukes-kai-asimi-idees-christougenniatikoy-stolismou-gia-to-spiti-05 17-leukes-kai-asimi-idees-christougenniatikoy-stolismou-gia-to-spiti-06 17-leukes-kai-asimi-idees-christougenniatikoy-stolismou-gia-to-spiti-07 17-leukes-kai-asimi-idees-christougenniatikoy-stolismou-gia-to-spiti-08 17-leukes-kai-asimi-idees-christougenniatikoy-stolismou-gia-to-spiti-09 17-leukes-kai-asimi-idees-christougenniatikoy-stolismou-gia-to-spiti-10 17-leukes-kai-asimi-idees-christougenniatikoy-stolismou-gia-to-spiti-11 17-leukes-kai-asimi-idees-christougenniatikoy-stolismou-gia-to-spiti-12 17-leukes-kai-asimi-idees-christougenniatikoy-stolismou-gia-to-spiti-13 17-leukes-kai-asimi-idees-christougenniatikoy-stolismou-gia-to-spiti-14 17-leukes-kai-asimi-idees-christougenniatikoy-stolismou-gia-to-spiti-15 17-leukes-kai-asimi-idees-christougenniatikoy-stolismou-gia-to-spiti-16 17-leukes-kai-asimi-idees-christougenniatikoy-stolismou-gia-to-spiti-17

το είδαμε στο digsdigs.com1 reply

Comments are closed.