, , , , ,

4 πράγματα που πρέπει να κάνεις στο bachelor για να μη σε μισήσουν οι φίλοι σου

Κάθε χρόνο από τον Μάιο μέχρι και τον Σεπτέμβριο είναι και η καθιερωμένη περίοδος γάμων, που τα social media γεμίζουν από hashatg τύπου #mariakostas, #babiseleni #andromaxiepameinondas και φωτογραφίες από κτήματα, πυροτεχνήματα και πρώτους χορούς.Πριν από τον γάμο, όμως, έρχεται το μπάτσελορ. Ξενόφερτο έθιμο που μας έχει έρθει από την Αμερική, αλλά έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια, με άντρες και γυναίκες να παίρνουν την παρέα τους και να γιορτάζουν λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Οι πιο τολμηροί βγαίνουν σε μπουζούκια, κάνουν ταξίδια σε νησιά, στο εξωτερικό, νοικιάζουν σπίτια σε Airbnb και πηγαίνουν σε σπα, ενώ οι πιο μετριοπαθείς (που αποτελούν και την πλειοψηφία) βγαίνει για ένα καλό ξενύχτι σε κάποιο μπαρ. Οι γυναίκες φοράνε στέμματα, κορδέλες και μπλούζες «the bride» και οι άντρες καπνίζουν πούρα και πίνουν δίχως αύριο. Τις περισσότερες φορές, τα αντρικά μπάτσελορ καταλήγουν σε κάποιο μαγαζί με strip show με τον γαμπρό να κοιτάζει απεγνωσμένα τους φίλους του, που του έχουν «επιβάλλει» μία χορεύτρια να κάθεται στα πόδια του και τη νύφη να την σπρώχνουν οι φίλες της προς τον τραγουδιστή στα μπουζούκια ή τον τύπο που τους κερνάει σφηνάκια.

Μπορεί αυτή η εικόνα να σας ακούγεται λίγο κλισέ, αλλά εάν είστε άνω των 30 θα έχετε ζήσει κι εσείς μία αντίστοιχη εμπειρία από κάποιον φίλο ή φίλη σας που παντρεύονται και σας έχουν καλέσει να συμμετέχετε στο μπάτσελορ που θα κάνουν. Εσείς ως καλοί φίλοι, φυσικά και θα πάτε, θα συνεισφέρετε οικονομικά σε αυτή την εμπειρία, γιατί το έθιμο λέει ότι ο γαμπρός και η νύφη δεν πληρώνουν, και θα κάνετε τα πάντα για να περάσουν καλά. Αυτή είναι η δική σας «υποχρέωση».

3 ΔΩΡΕΑΝ εικαστικά για hashtag κάρτες ή αφίσες

Αντίστοιχα, «υποχρέωση» του γαμπρού και της νύφης είναι να σεβαστούν ότι τους αφιερώνετε τον χρόνο και τα χρήματά σας. Με λίγα λόγια, τέλος στις έξαλλες μέλλουσες νύφες και τους μέλλοντες γαμπρούς που πιέζουν τους φίλους τους.

Εάν πρόκειται να παντρευτείτε σύντομα και οργανώνετε το μπάτσελορ πάρτι σας, ακολουθήστε τις παρακάτω 4 συμβουλές, ώστε να μην είστε αγενείς προς τους καλεσμένους σας.

1. Δώστε γραμμή

Στο τραπέζι θα πέσουν πολλές ιδέες και ο καθένας θα θελήσει να βγάλει το άχτι του στο δικό σας μπάτσελορ. Καταπιεσμένοι από την σχέση τους φίλοι, θα το βρουν ως την τέλεια ευκαιρία ώστε να κάνουν τις τρέλες που θέλουν, χωρίς να αναλάβουν και την ευθύνη.
«Αφού είναι το μπάτσελορ του Κώστα, βρε αγάπη μου, δεν μπορώ να μην πάω».
Το μπάτσελορ είναι δική σας υπόθεση και γίνεται για να περάσετε εσείς καλά, οπότε βοηθήστε λίγο τους καημένους φίλους και φίλες που τσακώνονται μεταξύ τους για το τι θα προτιμούσατε να κάνετε εκείνη την ημέρα. Θα είναι πιο εύκολο για όλους!1 reply

Comments are closed.