,

5 βήματα για να διαλέξετε τη γαμήλια τούρτα σαςΗ επιλογή της καλύτερης τούρτας γάμου ξεκινά με τον ζαχαροπλάστη που θα επιλέξετε. Αν δεν ξέρετε απο που να ξεκινήσετε, ρωτήστε φίλους και συγγενείς για εμπειρίες απο ζαχαροπλάστες. Μια “έρευνα αγοράς” θα σας βοηθήσει να κάνετε την πιο καλή επιλογή!

Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν πάτε στον ζαχαροπλάστη:

  1. Πηγέντε προετοιμασμένοι με μια ιδέα για το πως θα ειναι το γαμήλιο menu. Αν έχετε ήδη επιλέξει το menu και το catering σας παρέχει και κάποια άλλα γλυκά, καλό θα είναι να έχετε το menu μαζί σας ώστε η τούρτα που θα επιλέξετε να συμβαδίζει με το menu.
  2. Προτειμίστε να μην χρησιμοποιήσετε ξηρούς καρπούς μέσα στην τούρτα γιατι μπορεί να υπάρχουν καλεσμένοι που να είναι αλλεργικοί.
  3. Μην δοκιμάσετε πάρα πολλούς συνδυασμούς γεύσεων σε μια συνεδρίαση με τον ζαχαροπλάστη. Αυτό θα μπερδέψει τη γεύση σας και δεν θα κρίνετε σωστά.
  4. Ξεφύγετε απο τις “safe” γεύσεις εδώ και σκεφτείτε για την επιλογή γεύσης κάτι που μπορεί να έχει προσωπική σημασία. πχ. Ήταν το πρώτο σας ραντεβού σε ένα καφέ; Τότε μπορείτε να διαλέξετε μια κρέμα με γεύση Cappuccino. Είναι κάποιος απο τους δυό σας απο την Ιταλία; Μια κρέμα cannoli θα ευχαριστήσει τους γονείς και θα σας κάνει όλους να έρθετε πιο κοντά.
  5. Τέλος αν δεν υπάρχει κάποια γεύση με προσωπική σημασία, επιλέξτε μια γεύση που είναι ευχάριστη και στους δύο. Από τη στιγμή που θα φτάσετε στο κέντρο/κτήμα και έχει φύγει όλο το άγχος της εκκλησίας, θα είστε πεινασμένοι, οπότε ας επιλέξετε μια γεύση που θα ανυπομονείτε να δοκιμάσετε.


1 reply

Comments are closed.