,

6 απλά βήματα για να διακοσμήσετε Χριστουγεννιάτικα την τραπεζαρίαΔιακόσμόντας ένα από τα κύρια δωμάτια του σπιτιού, όπως αυτό της τραπεζαρίας, για τα Χριστούγεννα, μπορούν να σας κάνουν ευκολότερα να μπείτε στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Παρακάτω μπορείτε να δείτε πώς μπορείτε να διακοσμήσετε την τραπεζαρία για τα Χριστούγεννα, και να κάνετε κάθε γεύμα των Χριστουγεννιάτικων διακοπών ξεχωριστό και εορταστικό.

  1. Επιλέξτε ένα θέμα ή χρώμα για την τραπεζαρία. Αποφασίστε εάν θέλετε ένα παραδοσιακό θέμα ή ίσως ένα πιο επίσημο.
  2. Τοποθετίστε στην τραπεζαρία το Χριστουγεννιάτικο σερβίτσιο.
  3. Τοποθετήστε κεριά πάνω στο τραπέζι αλλά και στον περιβάλλοντα χώρο στο δωμάτιο. Μπορείτε να βρείτε χριστουγεννιάτικα κεριά σε εποχιακά χρώματα και αρώματα σε αρκετά καταστήματα.
  4. Δημιουργήστε μια Χριστουγεννιάτικη συνθεση για το κέντρο της τραπεζαρίας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λουλούδια όπως το Αλεξανδρινό ή να δημιουργήσετε μια δική σας σύνθεση με Χριστουγεννιάτικα στολίδια.
  5. Χρησιμοποιήστε ένα εορταστικό χρώμα για το τραπεζομάντιλο ή ακομη και Χριστουγεννιάτικα σουπλά. Φυσικά όλα αυτά θα πρέπει να δένουν αρμονικά με τα χρώματα του σερβιτσιου.
  6. Εαν το επιτρέπει το σχέδιο στις καρέκλες σας, ντύστε τες με φαρδιά κόκκινη κορδέλα (ή όποιο άλλο χρώμα έχετε επιλέξει), και κάντε έναν όμορφο μεγάλο φιόγκο στην πίσω μεριά.
TIP: Αντί να αγοράσετε κάποιο σερβίτσιο με Χριστουγεννιάτικες φιγούρες, μπορείτε να αγοράσετε κόκκινα, πράσινα και λευκά κομμάτια. Έτσι μπορείτε να τα βάλετε ανακατεμένα στην Χριστουγεννιάτικη τραπεζαρία, αλλα και να τα χρησιμοποιείτε μεμονωμένα σε άλλες γιορτές του έτους.


2 replies

Comments are closed.