,

6 ιδέες για μια μοντέρνα αλλά πρακτική κουζίναΘέλετε η κουζίνα σας να έχει όσο το δυνατόν περισσότερο φως και να είναι ταυτόχρονα και πρακτική; Ακολουθήστε τις παρακάτω ιδέες και σίγουρα θα το πετύχετε!

  1. Σχεδιάστε σε τέτοιο σημείο την κουζίνα σας ώστε να μπορείτε να την ενώσετε με την τραπεζαρία ή το σαλόνι. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα παρεμβάλονται τοίχοι και έτσι ο χώρος θα φαίνεται μεγαλύτερος.
  2. Χρησιμοποιήστε λευκά έπιπλα σε συνδιασμό με inox. Οι φωτεινές και γυαλιστερές επιφάνειες θα αντανακλούν το φώς και έτσι ο χώρος θα φαίνεται μεγαλύτερος.
  3. Διαλέξτε έναν μποντέρνο αποροφυτήρα (ίσως με inox με γυαλί) και για ένα μια πιο μοντέρνα διάθεση μπορείτε να παραλείψετε τα ντουλάπια δεξια και αριστερά απο τον αποροφυτήρα (εαν αυτό είναι εφικτό).
  4. Διακοσμήστε τον τοίχο που είναι ο αποροφυτήρας με κάποιο ιδιαίτερο πλακάκι ή αψίδα που σας αρέσει και ταιριάζει φυσικά και με την τραπεζαρία ή το σαλόνι, μιας και ο χώρος θα είναι ενιαίος.
  5. Για να αναπληρώσετε τον χαμένο χώρο απο τα ντουλάπια δεξιά-αριστερά του αποροφυτήρα που δεν βάλατε, σχεδίασε ένα τεράστιο ντουλάπι, κατασκευασμένο από inox και ημιδιαφανές γυαλί, οπου θα υπάρχει αρκετός χώρος για τα τρόφιμα και τα πιάτα.
  6. Εποφελιθείτε και τον χώρο επάνω απο το ψυγείο με κάποιο ντουλάπι, το οποίο όμως να δένει αρμωνικά μαζί του.