,

8 συμβουλές για την τέλεια μπομπονιέρα

Το να βρείτε την τέλεια μπομπονιέρα για το γάμο σας είναι μια δύσκολη υπόθεση. Ψάχνοντας για την ιδανική μπομπονιέρα ίσως όλες να σας φαίνονται “ίδιες” και να μην υπάρχει καμία που να σας κάνει το “κλικ”. Γι’αυτό στο σημερινό άρθρο θα σας δώσουμε κάποιες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε το τοπίο και να κάνετε την επιλογή της μπομπονιές εύκολη υπόθεση.  1. Μην ξεχνάτε οτι δίνοντας την μπομπονιέρα στους καλεσμένους σας, είναι ένας τρόπος να τους πείτε “Ευχαριστώ” που ήταν εκεί μαζί σας αυτή την ξεχωριστή ημέρα.
  2. Η ιδανική μπομπονιέρα είναι αυτή που μπορεί ο καλεσμένος σας να την χρησιμοποιήσει και φυσικά να δένει με το υπόλοιπο θέμα του γάμου σας.
  3. Εαν δεν μπορείτε να αποφασίσετε τι είδους μπομπονιέρα να προσφέρετε στους καλεσμένους σας, μπείτε στη θέση του καλεσμένου σας και σκεφτείτε τι μπομπονιέρα θα θέλατε να πάρετε ή ακόμη και πως ήταν η καλύτερη μπομπονιέρα που πήρατε ως καλεσμένη σε γάμο.
  4. Το να φτιάξτε μόνοι σας τις μπομπονιέρες σας δίνει την ελευθερία να τις διαμορφώσετε όπως ακριβώς θέλετε.
  5. Στην περίπτωση που θα έχετε όλους τους καλεσμένους και στη δεξίωση, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να τους προσφέρετε την μπομπονιέρα τους στη δεξίωση. Σε αυτή την περίπτωση, η μπομπονιέρα μπορεί να παίξει και το ρόλο του decor στο τραπέζι.
  6. Εαν στο γάμο σας υπάρχουν και πολλά παιδιά, καλύτερα θα είναι να προετοιμάσετε μερικές μπομπονιέρες ξεχωριστές για αυτά.
  7. Εαν είστε ενα τολμηρό ζεύγάρι τολμίστε κάτι που έχει ξεχωριστή σημασία για εσάς και τη σχέση σας. Για παράδειγμα αν με τον καλό σας γνωριστήκατε σε μια καφετέρια, τολμίστε να συνδιάσετε στην μπομπονιέρα κόκκους καφέ.
  8. Εαν έχετε αποφασίσει με τον καλό σας να κάνετε το γάμο σας κάπου μακριά, τότε η μπομπονιέρα σας πρέπει να είναι πιο “ακριβή” απο έναν πιο νορμάλ γάμο. Με αυτόν τον τρόπο θα δίξετε την ευγνωμοσίνη σας στους καλεσμένους σας που κάνανε ολόκληρο ταξίδι ώστε να παρευρεθούν στο γάμο σας.

Δείτε επίσης: Πόσα κουφέτα πρέπει να έχει η μπομπονιέρα του γάμου;2 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *