, ,

Αποτελέσματα διαγωνισμού ΔΩΡΕΑΝ προσκλήσεων της έκθεσης Bridal Expo

apotelesmata-diagonismou-dorean-proskliseon-tis-ekthesis-bridal-expoΟ διαγωνισμός μας με έπαθλο ΔΩΡΕΑΝ προσκλήσεις για την έκθεση Bridal Expo στο Ζάππειο Μεγαρο, 12–13–14 Ιανουαρίου 2013, μόλις ολοκληρώθηκε!

Ευχαριστούμε όλους όσους λάβατε μέρος και σας έχουμε μια έκπληξη!

ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΗΧΑΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟΝ/THN ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΑΣ Ή TON/ΤΗΝ ΚΟΥΜΠΑΡO/A ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ!

Όλοι όσοι συμμετήχατε, εντός της ημέρας θα λάβετε σχετικό email απο το hello@aboutwedding.gr για το τι θα πρέπει να κάνετε στην είσοδο της έκθεσης! (μην ξεχνάτε να τσεκάρετε και τον φάκελο των spam)

Και πάλι σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή!

Η αποστολή των οδηγιών σε όλους όσους αφήσατε σχόλιο για τη δωρεάν πρόσκληση της έκθεσης ολοκληρώθηκε, και στάλθηκε η λίστα με τα ονόματα που μας αφήσατε στο σχόλιο και τους μοναδικούς κωδικούς που σας στείλαμε στον καθένα ξεχωριστά στη διοργανώτρια εταιρεία!
Ελέγξτε το email σας (τη διεύθυνση email την οποία μας αφήσατε όταν κάνατε σχόλιο στο αντίστοιχο άρθρο) και αν για κάποιο λόγο δεν έχετε λάβει ακόμη το email μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο hello@aboutwedding.gr
Μείνετε συντονισμένοι όμως γιατι ακολουθούν και άλλες εκπλήξεις…


2 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.