Αθηνά Οικονομάκου-Φίλιππος Μιχόπουλος: Ετοιμάζουν γάμο στη Μύκονο

Θα συνδυάσουν γάμο και βάπτιση; Ποιοι θα είναι οι κουμπάροι; Τι θα φορέσει η νύφη;Η ίδια η ηθοποιός και ο σύζυγός της, είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο τον περασμένο Νοέμβριο στην γενέτειρα της Αθηνάς στο Γύθειο, παρουσία λίγων φίλων και συγγενών. Δεν είχαν μοιραστεί όμως δημόσια σχέδιά για θρησκευτικό γάμο και κανένας φίλος ή συγγενείς τους δεν είχε διαρρεύσει πως το ζευγάρι σκόπευε να κάνει το θρησκευτικό του γάμο μέσα στο 2018.

Το ζευγάρι λοιπόν, θα τελέσει το θρησκευτικό του γάμο το Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018 στη Μύκονο, στο ξενοδοχείο Kivotos στον Ορνό, το οποίο ανήκει στην οικογένεια του Φίλιππου Μιχόπουλου, όπως και το παλιό πειρατικό σκάφος Yacht Prince De Neufchatel, μια 25μετρη σκούνα που υπόσχεται αξέχαστα εν πλω ταξίδια στα πέριξ της Μυκόνου. Η νύφη σύμφωνα με πληροφορίες μας θα φορά νυφικό της Σίλιας Κριθαριώτη και κουμπάροι τους θα είναι η ηθοποιός Νίκη Παλληκαράκη και ο καλός φίλος του γαμπρού Μιχάλης Νέζης, οι οποίοι ήταν και οι μάρτυρες του πολιτικού τους γάμου στη Μάνη.

Το ζευγάρι έχει ήδη αποκτήσει ένα γιο, τον Μάξιμο, που ήρθε στον κόσμο στις 14 Μαρτίου και την ημέρα του γάμου θα είναι μόλις 6 μηνών. Προς το παρόν δεν έχει αποφασιστεί πότε θα γίνει η βάπτιση του μωρού.

Η Μύκονος δεν είναι μόνο ο τόπος που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά ο Φίλιππος Μιχόπουλος, αλλά και το μέρος που πρωτογνωρίστηκε το ζευγάρι.