,

Cultural Events: Διοργάνωση εκδηλώσεων σε όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα στη Σαντορίνη

“Κάθε εκδήλωση, μια νέα πολιτιστική δημιουργία”

Η Cultural Events είναι μία νέα εταιρεία διοργάνωσης εκδηλώσεων, η οποία συγκροτήθηκε από μία ομάδα επαγγελματιών από το χώρο των διοργανώσεων, της διακόσμησης, της επικοινωνίας, των μέσων, του πολιτισμού και του τουρισμού, οι οποίοι έχοντας τη σχετική εμπειρία και πείρα αποφάσισαν να προσφέρουν τις γνώσεις, τη δημιουργικότητα και τον επαγγελματισμό τους στους πελάτες που θα τους εμπιστευτούν σε μια σημαντική προσωπική ή επαγγελματική στιγμή, με σκοπό ένα άριστο και άκρως επαγγελματικό και σύγχρονο αποτέλεσμα.Το κίνητρο για μια νέα επαγγελματική, εταιρική πρωτοβουλία σε ένα τόσο διαδεδομένο και ανταγωνιστικό κλάδο ήταν η επιθυμία μας να προσφέρουμε κάτι διαφορετικό, κάτι ιδιαίτερο και μοναδικό με όσο γίνεται πιο άριστες ποιοτικά υπηρεσίες στη διοργάνωση γάμων ή άλλων κοινωνικών εκδηλώσεων, δημιουργώντας και διαδίδοντας πολιτισμό μέσω του επαγγελματικού και σύγχρονου σχεδιασμού των εκδηλώσεων.

cultural-events-diorganosi-ekdiloseon-se-oli-tin-ellada-kai-idiaitera-sti-santorini-02Η οικονομική κρίση και η πληθώρα των δυσκολιών που αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο ποσοστό του αγοραστικού κοινού για την πραγματοποίηση κάθε είδους κοινωνικής εκδήλωσης αλλά και η αύξηση των απαιτητικών και συνειδητοποιημένων πελατών μας οδήγησε στην άμεση ίδρυση της εταιρείας μας.

Η Cultural Events από το 2015 δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα στη Σαντορίνη προσφέροντας μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών στους πελάτες της.

“Σαντορίνη: ένας διάσημος προορισμός με ανεξερεύνητες εκπλήξεις”

cultural-events-diorganosi-ekdiloseon-se-oli-tin-ellada-kai-idiaitera-sti-santorini-01Αν και η Σαντορίνη αποτελεί ένα διαδεδομένο και αγαπημένο προορισμό διοργάνωσης γάμων και άλλων εκδηλώσεων, η Cultural Events αποφάσισε να εστιάσει σε τοποθεσίες και πολιτισμικά στοιχεία του νησιού, όχι τόσο συνηθισμένα, προσφέροντας μια ξεχωριστή εμπειρία στους πελάτες της.

cultural-events-diorganosi-ekdiloseon-se-oli-tin-ellada-kai-idiaitera-sti-santorini-03Έχουμε όλοι παρακολουθήσει, διοργανώσει και συμμετάσχει σε γάμους και εκδηλώσεις με φόντο την μαγευτική Καλντέρα και το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης. Δεν είναι όμως μόνο η Καλντέρα που ξεχωρίζει στο νησί και το ομορφαίνει, περιορίζοντας παράλληλα τους επισκέπτες κατά την επιλογή της τοποθεσίας για την διεξαγωγή μιας εκδήλωσης. Υπάρχει μια ποικιλία τοποθεσιών και μοναδικών χώρων στο νησί, οι οποίοι δημιουργούν εξ ολοκλήρου μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και θεματολογία.

Αυτά τα σημεία του νησιού ευελπιστούμε να αναδείξουμε, προτείνοντάς τα σε όσους μας επιλέξουν και μας εμπιστευτούν, ώστε να δημιουργήσουμε στους ίδιους και στους καλεσμένους τους μοναδικές εικόνες, να τους προκαλέσουμε ιδιαίτερα και έντονα συναισθήματα και να τους προσφέρουμε μια εμπειρία ζωής από μια άλλη εξίσου γοητευτική Σαντορίνη, από μια Σαντορίνη που σέβεται και διαδίδει Πολιτισμό.

“Η ομάδα μας, το εφόδιο μας”

Η Cultural Events στελεχώνεται από μία εξαιρετική ομάδα συνεργατών, οι οποίοι διακρίνονται για το ήθος και την αγάπη τους για τη δουλειά τους. Σκοπό τους αποτελεί η συνεχής ενημέρωση, η εξειδίκευση και η χρήση νέων τάσεων και τεχνικών, ώστε να προσφέρουν ανά τομέα και συνολικά το καλύτερο και το πιο σύγχρονο τεχνολογικά αποτέλεσμα στον πελάτη.

cultural-events-diorganosi-ekdiloseon-se-oli-tin-ellada-kai-idiaitera-sti-santorini-05Η φιλομάθεια και η συνεχής ενημέρωση είναι ίσως τα βασικά χαρακτηριστικά που διαφοροποιούν την ομάδα μας από άλλες αντίστοιχες του χώρου της διοργάνωσης κοινωνικών εκδηλώσεων. Η ομάδα της Cultural Events αποφεύγει τους χαρακτηρισμούς περί αυθεντίας στο είδος της και αγωνίζεται με σκοπό την ικανοποίηση του πελάτη που θα οδηγήσει στην επιβράβευση και συνεπώς στη βελτίωση των υπηρεσιών της.

cultural-events-diorganosi-ekdiloseon-se-oli-tin-ellada-kai-idiaitera-sti-santorini-06Επικεφαλής της ομάδας, είναι η Ήβη Τζανετοπούλου Χρυσού. Η Ήβη κατάγεται από την πλευρά της μητέρας από την Σαντορίνη και τα τελευταία χρόνια εργάζεται στο νησί στο χώρο των τουριστικών επιχειρήσεων. Οι σπουδές της σχετίζονται με την Επικοινωνία, τα Μέσα και τον Πολιτισμό. Είναι λάτρης του επαγγελματισμού, της σωστής οργάνωσης και του προγραμματισμού καθώς και της συλλογικής εργασίας. Όλα αυτά αποφάσισε να τα συνδυάσει με τον καλύτερο τρόπο, με την ίδρυση της δικής της εταιρίας διοργάνωσης και διακόσμησης εκδηλώσεων καθώς και με τη συγκρότηση της δικής ομάδας με καταξιωμένους επαγγελματίες ανά τομέα. Η Ήβη ανήκει σε αυτούς τους νέους που αποφάσισαν να στηρίξουν στις δύσκολες ώρες τη χώρα τους, να μην σπουδάσουν και μεταναστεύσουν σε κάποια άλλη, αλλά να αγωνιστούν για το αύριο στον τόπο τους.“Αγαπάω την Ελλάδα και θέλω κάθε μου δημιουργία να έχει βάση και άρωμα Ελλάδας. Αν προσέξετε ακόμα και το λογότυπο (δημιούργημα της Αλέκας Μαντά) της εταιρίας μας θυμίζει Ελλάδα ! Όσο δύσκολη και αν είναι η εποχή όλα γίνονται,αρκεί να προσπαθήσεις, γιατί όπως λέει και ο γνωστός Peter Economides “Γίνεται”, δεν υπάρχει “δεν γίνεται”. Απλά για να γίνει κάτι χρειάζεται όραμα, όνειρα, υπομονή, επιμονή, θράσος και θάρρος!Έτσι και εμείς με την Cultural Events θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και ότι γίνει γιατί σημασία έχει το ταξίδι, όχι ο προορισμός.”

“Cultural Events_ Shop, το πρώτο μας κατάστημα στη Σαντορίνη”

Πρόσφατα η Cultural Events απέκτησε και το δικό της χώρο στην πανέμορφη Σαντορίνη. Ο χώρος αυτός φιλοξενεί τα γραφεία της εταιρίας καθώς λειτουργεί και ως κατάστημα λιανικής πώλησης με όλα τα απαραίτητα είδη για το γάμο, την βάπτιση, είδη διακόσμησης και εποχιακής διακόσμησης χώρων και καταστημάτων. Με ποιοτικά είδη και λογικές τιμές,το κατάστημα υπόσχεται να καλύψει όλα τα γούστα και τις ανάγκες των πελατών που θα το προτιμήσουν και θα το εμπιστευούν.

Η επιλογή της συγεκριμένης τοποθεσίας φυσικά και δεν ήταν τυχαία. Πέρα από την ομορφιά και την ιδιαίτεροτητα της Σαντορίνης στο θέμα των διοργανώσεων και ειδικά των γάμων, το νησί αυτό αποτελεί και τόπο καταγωγής της μητέρας της Ήβης, ιδιοκτήτριας της Cultural Events. “Αποφάσισα να ξεκινήσω από τη Σαντορίνη αφενός γιατί σε ένα “δικό σου” τόπο νιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια και αφετέρου ακριβώς για να φανεί η διαφορετικότητα της εταιρείας μας. Όχι βιομηχανοποιημένοι, μαζικοί γάμοι αλλά ποιοτικοί και ιδιαίτεροι. Επίσης θέλουμε να αναδείξουμε ότι η διοργάνωση δεν περιορίζεται μόνο στο γάμο ή στη βάπτιση αλλά σε διάφορα είδη εκδηλώσεων που ακόμα δεν είναι τόσο διαδεδομένα στην Ελλάδα. Η χώρα μας και ένα τέτοιο νήσι όπως η Σαντορίνη μπορεί να αποτελέσουν πόλο έλξης για παγκόσμιες διοργανώσεις, γιατί λοιπόν να μην το επιχειρήσουμε;”

cultural-events-diorganosi-ekdiloseon-se-oli-tin-ellada-kai-idiaitera-sti-santorini-07Στο κατάστημα της Cultural Events θα βρείτε και κάτι πολύ ιδιαίτερο και ξεχωριστό. Μια καταπληκτική συλλογή από χειροποίητα αξεσουάρ για μωράκια της Magical World, δημιουργός της οποίας είναη η φωτογράγος της ομάδας μας κ.Ναταλία Ρίζου.

Φόρμα εξόδου για το μωράκι σας, ιδανική για τις χειμωνιάτικες βόλτες σας. Φτιαγμένο από 100% ακριλικό νήμα, πολύ ζεστό, με πλαϊνά ανοίγματα, για εύκολη χρήση.Απολαύστε τις εξόδου σας και χαρίστε στο μωρό σας μια ακόμη ζεστή αγκαλιά!

Φόρμα εξόδου για το μωράκι σας, ιδανική για τις χειμωνιάτικες βόλτες σας.
Φτιαγμένο από 100% ακριλικό νήμα, πολύ ζεστό, με πλαϊνά ανοίγματα, για εύκολη χρήση.Απολαύστε τις εξόδου σας και χαρίστε στο μωρό σας μια ακόμη ζεστή αγκαλιά!

website: www.culturalwedding.gr | email: [email protected]
τηλ. επικοινωνίας: +30 6945.29.62.02
Facebook Cultural Events


1 reply

Comments are closed.