,

Δεξίωση γάμου με το Catering ΜπαξεβάνηΤο Catering Μπαξεβάνη δεν χρειάζεται συστάσεις. Το μαγικό του άγγιγμα σε κάθε είδους εκδήλωση, από ένα ρομαντικό δείπνο στο σπίτι σας μέχρι 2.000 άτομα, έχει αφήσει εποχή ενώ η λίστα με τους επώνυμους πελάτες που έχουν απολαύσει τις υπηρεσίες και τις γεύσεις του, είναι ατελείωτη.

Το Catering Μπαξεβάνη προσφέρει ολοκληρωμένη λύση στο χώρο του Catering, από εταιρικές συγκεντρώσεις ως και κομψές δεξιώσεις γάμων. Οι επιλογές αμέτρητες, στα μενού, τις διακοσμήσεις, τους χώρους, τις τοποθεσίες και το ύφος που εσείς θέλετε να δώσετε.

Η φαντασία, η δημιουργικότητα και οι άριστες πρώτες ύλες –βιολογικές αν ζητηθεί– υπό την αυστηρή επίβλεψη του σεφ είναι μόνο η αρχή για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Ο πολυβραβευμένος σεφ Γιάννης Μπαξεβάνης θα δημιουργήσει εξαιρετικά εδέσματα, ενώ μια γευστική δοκιμή του μενού πριν αποφασίσετε κρίνεται απαραίτητη.

Εκτός από τις θεσπέσιες γεύσεις, το Catering Μπαξεβάνη μπορεί επίσης από το να αναλάβει για εσάς τη διακόσμηση της εκδήλωσης υπό την καθοδήγηση διακεκριμένων διακοσμητών με τους οποίους συνεργάζεται, να σας προτείνει κορυφαίους χώρους για το event σας μέχρι να σας παρέχει πολυτελή αυτοκίνητα, από Rolls Royce και Ferrari μέχρι Porsche Cayenne για τις ανάγκες μετακίνησης και στολισμού, ελικόπτερα και σκάφη αν το ζητήσετε, αλλά και όσα δεν φαντάζεστε.

Εσείς βάλτε τη διάθεση και μια beautiful day υπογεγραμμένη από τον Γιάννη Μπαξεβάνη σας περιμένει…

ΚΟΥΖΙΝΑ: Ελληνική και διεθνής.
EXCLUSIVITIES: Ειδικά πιάτα που ετοιμάζει με φροντίδα ο πολυβραβευμένος σεφ Γιάννης Μπαξεβάνης.
EXTRA ΠΑΡΟΧΕΣ: Μοναδική γκάμα πολυτελών & σπορ αυτοκινήτων. Επίσης υπηρεσίες οργάνωσης εκδηλώσεων, θεματικών events, αρωγή μελλονύμφων στην επιλογή χώρων, κτημάτων και οργάνωσης του bachelor party. Ενοικίαση σκαφών και ελικοπτέρου για την εκδήλωσή σας.
HIGHLIGHT: Όλα τα είδη catering παράγονται στα εργαστήρια της εταιρείας από άριστες πρώτες ύλες, ακόμα και βιολογικές αν ζητηθεί.
ΕΜΒΕΛΕΙΑ: Πανελλαδική.
ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ: On request.

Συνεργαζόμενοι χώροι

Πολυχώρος Castello, Ύδρα
Κέντρο Θεοτόκος
Πολύδροσο Club
Κτήμα Γρέγου
Το Κτήμα Exotica
Οινοποιείο Αναγνώστου
Πολυχώρος The Hub Event
Κτήμα Ωρίων
Κτήμα Απέραντο γαλάζιο
Κτήμα Βέλλη
Ιπποστάσιο
Πολυχώρος Εύπολης
Κτήμα Ναϊάς
Κτήμα Νεφέλες
Βίλλα Domenica
Κτήμα Έλλης Λέχου
Κτήμα Λιάκος
Κτήμα Μικελίνα
Κτήμα Ποταμίδα
Κτήμα Marie’s House

Ηπείρου 12, 124 61, Χαϊδάρι
Τηλέφωνο: 210.531 1616, Φαξ: 210.531 1616
www. baxevanis.com | E-mail: info@ baxevanis.com
giannisbaxevanis.blogspot.com/ | facebook.com/giannisbaxevanis