,

Δεξίωση γάμου σε ξενοδοχείο;Πλέον πολλά νέα ζευγάρια αποφασίζουν να πραγματοποιήσουν τη δεξίωση του γάμου τους σε ξενοδοχεία. Είναι βέβαια πιο οικονομική λύση απο κάποιο κτήμα (αναλόγως το ξενοδοχείο) και παρέχονται δυνατότητες για όλα τα γούστα μιας και αρκετά πράγματα είναι ευέλικτα.

Το ξενοδοχείο που θα διαλέξετε καλό θα είναι να βρίσκεται κοντά στην εκκλησία που θα παντρευτείτε. Όλα τα ξενοδοχεία συνήθως διαθέτουν αίθουσες στο ισόγειο αλλά και τουλάχιστον μια αίθουσα στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου, οπου υπάρχει μια “θέα απο ψηλά” για να θαυμάσουν όλοι οι καλεσμένοι σας! Το “μείον” της αίθουσας των περισσότερων ξενοδοχείων είναι οτι οι περισσότερες είναι χαμηλοτάβανες και υπάρχουν αρκετές κολώνες διασκορπισμένες στο χώρο που και “κλείνουν” το χώρο οπτικά αλλά και θα κάνουν κάποιους απο τους καλεσμένους σας να μην σας καμαρώσουν εκείνη τη βραδιά!
Επίσης υπάρχουν και ξενοδοχεία με μεγάλους κήπους και πισίνα για να διοργανώσετε εκεί τη γαμήλια δεξίωσή σας, αν αυτή βέβαια πραγματοποιείται την ανάλογη εποχή!

Κάθε ξενοδοχείο έχει κάποιον υπεύθυνο εκδηλώσεων που θα σας βοηθήσει να ετοιμάσετε μαζί την δεξίωση που ονειρεύεστε.

Ο Chef του ξενοδοχείου, θα μαγειρέψει για εσάς και τους καλεσμένους σας το menu που θα επιλέξετε μέσα απο μια μεγάλη ποικιλία προτάσεων και γεύσεων και θα φροντίσει να σερβιριστεί καλομαγειρεμένο, ζεστό και γρήγορα.

Ένα ακόμη “συν” για την επιλογή ξενοδοχείου είναι και τα “δώρα” που θα σας κάνουν. Αυτά μπορεί να είναι από τη νυφική σουίτα για να περάσετε μαζί με τον καλό σας το πρώτο έγγαμο βράδυ σας, αλλά και κάποια έκπτωση για τη διαμονή καλεσμένων σας, τη γαμήλια τούρτα ή σαμπάνια για όλους τους καλεσμένους σας.

Ένα ακόμη “μείον” της αίθουσας σε ξενοδοχείο είναι οτι δεν διατίθεται στολισμός των τραπεζιών των καλεσμένων αλλά και του νυφικού τραπεζιού. Οπότε θα πρέπει να κανονίσετε με το ανθοπωλείο που θα αναλάβει τον στολισμό του γάμου σας να ετοιμάσει κάποιες συνθέσεις που θα επιλέξετε για όλα τα τραπέζια ή ακόμη αν θέλετε να ετοιμάσετε εσείς κάποιες συνθέσεις με γυάλες, κεριά κλπ…

Τέλος στα περισσότερα ξενοδοχεία υπάρχει έτοιμη ηχητική εγκατάσταση στις αίθουσες δεξιώσεων αλλά δεν διατίθεται DJ. Συνήθως έχουν να σας προτίνουν κάποιους αλλα αν γνωρίζετε κάποιον, μπορείτε να το συζητήσετε και να έχετε τον δικό σας DJ.

Συνοψίζοντας τα συν και τα πλην έχουμε:

ΣΥΝ

 1. Κοντινή απόσταση απο την εκκλησία
 2. Υπεύθυνος εκδήλωσης
 3. Chef ξενοδοχείου
 4. Μεγάλη ποικιλία προτάσεων και γεύσεων στο menu
 5. “Δώρα” (νυφική σουίτα, έκπτωση για τη διαμονή καλεσμένων, γαμήλια τούρτα, σαμπάνια καλεσμένων…)
 6. Ηχητική εγκατάσταση
 7. Οικονομική τιμή/άτομο

ΠΛΗΝ

 1. Χαμηλοτάβανη αίθουσα
 2. Κολώνες στο χώρο
 3. Δεν διατίθεται στολισμός των τραπεζιών
 4. Δεν διατίθεται DJ

Τώρα που έχετε τα συν και τα πλην μιας δεξίωσης γάμου σε ξενοδοχείο, μπορείτε να αποφασίσετε με τον καλό σας αν τελικά η δεξίωση του γάμου σας θα πραγματοποιηθεί σε κάποιο όμορφο ξενοδοχείο!

Δείτε επίσης: Ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε πριν κλείσετε τη γαμήλια αίθουσα1 reply

Comments are closed.