,

Διαγωνισμός: The European BrideO διαγωνισμός που θα αναδείξει την ωραιότερη νύφη της Ευρώπης

Στο ωραιότερο κτίριο της Αθήνας, στό ΖΑΠΠΕΙΟ, στις 14 Ιανουαρίου στο πλαίσιο της έκθεσης BRIDAL EXPO που θα γίνει υπο την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, διοργανώνεται ο διαγωνισμός για την ωραιότερη Ευρωπαία νύφη!

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται απο την εταιρία STALEXPO σε συνεργασία με την πρόεδρο του οργανισμού Τουρισμού και Ομορφιάς και πολλούς χορηγούς που θα ανακοινωθούν εντός του μήνα.

20 πολύ όμορφες κοπέλες απο χώρες της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης και μίας απο την Ελλάδα, θα προσφέρουν ένα μοναδικό θέαμα τη βραδυά του διαγωνισμού.
Θα παρουσιάσουν την τελευταία μόδα στα νυφικά, φορώντας δημιουργίες η κάθε μία απο γνωστούς σχεδιαστές της χώρας τους.

Η πασαρέλα στην έκθεση, την τελευταία ημέρα θα προσφέρει ένα θέαμα κομψότητας και ομορφιάς εκπλήσοντας όσες και όσους την παρακολουθήσουν.

Οι χώρες που ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή μαζί με την Ελλάδα είναι: Iταλία, Τσεχία, Γαλλία, Σερβία, Λιθουανία, Ρουμανία, Γερμανία, Κυπρο, Σλοβενία, Ρωσία, Μάλτα, Πολωνία, Πορτογαλία, Αγγλία, Ισπανία, Νορβηγία και Βουλγαρία.

Μέχρι τις 15 Νοεμβρίου δεχόμαστε συμμετοχές για την Ελληνίδα υποψήφια.

Στείλτε μας δύο φωτογραφίες (μία ολόσωμη, μία πορτραίτο) και ένα βιογραφικό, με τα πλήρης στοιχεία σας στο παρακάτω email : [email protected]

Μηπως εαν δηλωσετε και εσεις ειστε η τυχερη που θα διεκδικησει τον τιτλο???

stalexpo.gr