,

Έκθεση | Γάμος-Βάπτιση 2012 review


Την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, άνοιξε τις πόρτες της, η πολυσυζητημένη έκθεση “Γάμος-Βάπτιση” που οργανώνεται κάθε χρόνο απο την Status Εκθεσιακή!Πολλά μελλόνυμφα ζευγάρια, κουμπάροι, γονείς και νονοί, επισκεφθήκανε και φέτος την έκθεση ώστε να βρούν τις λεπτομέρειες για την οργάνωση του γάμου τους, αλλά και τη βάφτιση του παιδιού τους!

Το προσωπικό της έκθεσης αλλά και οι εκθέτες, ήταν πολύ φιλικοί, ώστε να εξυπηρετήσουν όσο το δυνατόν καλύτερα τους επισκέπτες της έκθεσης.

Το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Φεβρουαρίου, υπήρχαν προγραμματισμένες επιδείξεις νυφικών απο τους οίκους: Περί Γάμου, Fabiola, Antonopoulos Stores, Πανταζής, Lady, Perdrix και Fedra. Η αίθουσα των επιδείξεων ήταν γεμάτη από νωρίς, με τα νυφικά που παρουσιάστηκαν να τραβούν την προσοχή των επισκεπτών και να κερδίζουν τις εντυπώσεις, αφού πολλοί απο τους επισκέπτες με το τέλος της κάθε επίδειξης συζητούσαν για αυτά φεύγοντας.

Κατά τη διάρκεια των επιδείξεων, προσφερόταν στους επισκέπτες, που παρακολουθούσαν τις επιδείξεις, νερό, αναψυκτικά, καναπεδάκια και στα διαστήματα μεταξύ των επιδείξεων υπήρχε ζωντανή μουσική.

Η έκθεση συνεχίζεται και σήμερα (Δευτέρα 6 Φεβρουαριου) από τις 11:00 το πρωί, μέχρι τις 21:30 το βράδυ.

Πάρτε τη δωρεάν πρόσκλησή απο ΕΔΩ και σας περιμένουμε!0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *