,

Ενα δώρο Αγίου Βαλεντίνου που θα λατρέψουν οι άντρες!

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και εσύ δεν έχεις ακόμη αγοράσει τίποτα στον καλό σου γιατι… δε ξέρεις τι να διαλέξεις; Όλα γύρω σου είναι ντυμένα στα ροζ, κόκκινα, καρδούλες, αρκουδάκια κλπ κάτι που ξερεις οτι δεν ενθουσιάζει και τόσο τον καλό σου!Γι’αυτό φέτος κάνε τη διαφορά. “Ξεκόλλα” απο τα συνηθισμένα και πρωτοτύπησε!

Σίγουρα ο καλός σου λατρεύει τις μπύρες! Αγόρασε την αγαπημένη του μπύρα, και φτιάξε τη δική σου ξεχωριστή ετικέτα για αυτή την διαφορετική ημέρα!

Μπορείς να κάνεις διάφορα λογοπαίγνια όπως “I love you “Beery” much”, “Honey Beer mine!”, “Will you Beer my Valentine?”, “Beer, Husband happiness enhancer!” κλπ…

Αν σε βολεύει και έχεις όρεξη για κάτι πιο χειροποίητο, μπορείς να τη φτιάξεις όλη σαν κολάζ στο χέρι και να την κολλήσεις με απλή κόλλα στο μπουκάλι. Το αποτέλεσμα σίγουρα θα είναι μοναδικό και θα ενθουσιαστεί!

Αν πάλι δεν έχεις χρόνο, μπορείς να επισκευτείς το ηλεκτρονικό κατάστημα etsy, και να αγοράσεις απο εκεί έτοιμο εικαστικό σε μορφή pdf (εικαστικό με 4 σχέδια, εικαστικό με 8 σχέδια) και το μόνο που θα έχεις να κάνεις, θα είναι να το τυπώσεις σε απλό χαρτί, να το κόψεις και να το κολλήσεις με οποιαδήποτε κόλλα εμπορίου στο μπουκάλι μπύρας του αγαπημένου σου!2 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.