,

Φωτογράφιση Γάμου: Αμύγδαλος Γιάννης

fotografisi-gamou-amygdalos-ioannis-14Γνωρίζοντας κάποιος τον Γιάννη μπορεί εύκολα να καταλάβει ότι η φωτογραφία είναι το πάθος του το χόμπι του και ταυτόχρονα η δουλειά του. Είναι ένας δικός του κόσμος γεμάτος χρώματα και αισθήσεις. Εκείνο που τον συναρπάζει είναι η δυνατότητα που έχει να παγώνει το χρόνο μέσα από τη δική του ματιά.Αυτό που ξεχωρίζει την φωτογράφιση του γάμου από οποιαδήποτε άλλη φωτογράφιση είναι ότι πρόκειται για μια μαγική ημέρα, ένα παραμύθι που παίρνει σάρκα και οστά. Κάθε γάμος έχει μια τελείως διαφορετική ιστορία να πει και νιώθει πολύ τυχερός όταν του δίνεται η δυνατότητα να συλλάβει τα συναισθήματα σας, τη χαρά και την αγάπη που επικρατούν.

Μια φωτογραφία μπορεί να κρατήσει μια ανάμνηση ζωντανή για πάντα. Είστε διατεθειμένοι να ρισκάρετε να χάσετε αυτή την ανάμνηση; Υπάρχει μια παροιμία που λέει: “Μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις”. Οι φωτογραφίες του γάμου σας θα αξίζουν όσο χίλια χαμόγελα για μια ζωή. Οπότε μην ανησυχείτε για τίποτα, απλά χαλαρώσετε και ζήστε την στιγμή. Η ομάδα του Ιωάννη Αμύγδαλου αλλά και ο ίδιος θα φροντίσουν για τα υπόλοιπα. Εσείς μπορείτε να ονειρεύεστε… Εκείνοι μπορούν να το κάνουν πραγματικότητα.

Αμύγδαλος Γιάννης
Οιχαλίας 10, Γκύζη, Αθήνα
τηλ. επικοινωνίας: 210.64.39.952, 210.64.69.321 | κινητό: 6972.926.761
website: amigdalos.gr | email: [email protected] | facebook page

fotografisi-gamou-amygdalos-ioannis-19 fotografisi-gamou-amygdalos-ioannis-18 fotografisi-gamou-amygdalos-ioannis-17 fotografisi-gamou-amygdalos-ioannis-16 fotografisi-gamou-amygdalos-ioannis-15 fotografisi-gamou-amygdalos-ioannis-13 fotografisi-gamou-amygdalos-ioannis-12 fotografisi-gamou-amygdalos-ioannis-11 fotografisi-gamou-amygdalos-ioannis-10 fotografisi-gamou-amygdalos-ioannis-09 fotografisi-gamou-amygdalos-ioannis-08 fotografisi-gamou-amygdalos-ioannis-07 fotografisi-gamou-amygdalos-ioannis-06 fotografisi-gamou-amygdalos-ioannis-05 fotografisi-gamou-amygdalos-ioannis-04 fotografisi-gamou-amygdalos-ioannis-03 fotografisi-gamou-amygdalos-ioannis-02 fotografisi-gamou-amygdalos-ioannis-011 reply

Comments are closed.