,

Φωτογράφιση Γάμου: Γιώργος Παχούντης

fotografisi-gamou-pahountis-giorgos-08Ο Γιώργος Παχούντης ασχολείται με τη φωτογραφία γάμου απο το 2007 σε όλη την Ελλάδα. Είναι ένας φωτογράφος που η προσέγγισή του στην φωτογράφιση ενός γεγονότος οπως ενας γαμος ειναι ουσιαστικα απλη και φυσικη. Δεν χρησημοποιεί κολπα και περαστικές μοδές μιας και του αρέσουν οι αληθινές και ειλικρινής φωτογραφίες.Το αποτέλεσμα που βγάζει κάθε φορά εξαρτάται απο το ίδιο το ζευγάρι και τη θετική τους ενέργεια. Ακούει με προσοχή τις ανάγκες του κάθε ζευγαριού και ο σκοπός του πραγματοποιείται. Δίνει στο ζευγάρι αυτό που του ζητήθηκε αλλά καλυτερα απο οτι φανταζονται. Στις φωτογραφίες του προσπαθεί να χρησιμοποιεί οσο γινεται το φυσικο φως δημιουργωντας εικονες που αιχμαλωτιζουν την στιγμη.

Αν θέλετε έναν φωτογράφο που καταφέρνει να μπλέξει το κλασσικο με το μοντερνο και διαχρονικο ο Γιώργος Παχούντης ειναι η καλύτερη επιλογή σας.

Γιωργος Παχουντης
Μαρουσι, κινητό: 6977815198
website: www.pahountis.gr | facebook profile

fotografisi-gamou-pahountis-giorgos-18 fotografisi-gamou-pahountis-giorgos-19 fotografisi-gamou-pahountis-giorgos-20 fotografisi-gamou-pahountis-giorgos-17 fotografisi-gamou-pahountis-giorgos-16 fotografisi-gamou-pahountis-giorgos-15 fotografisi-gamou-pahountis-giorgos-14 fotografisi-gamou-pahountis-giorgos-13 fotografisi-gamou-pahountis-giorgos-12 fotografisi-gamou-pahountis-giorgos-11 fotografisi-gamou-pahountis-giorgos-10 fotografisi-gamou-pahountis-giorgos-09 fotografisi-gamou-pahountis-giorgos-07 fotografisi-gamou-pahountis-giorgos-06 fotografisi-gamou-pahountis-giorgos-05 fotografisi-gamou-pahountis-giorgos-04 fotografisi-gamou-pahountis-giorgos-03 fotografisi-gamou-pahountis-giorgos-02 fotografisi-gamou-pahountis-giorgos-011 reply

Comments are closed.