Φθιώτιδα: Γαμπρός και νύφη ανέβηκαν στο σιδερένιο θρόνο του GoT

Μέχρι πού θα έφτανες την ημέρα του γάμου σου; Μια νύφη -διαφορετική από τις άλλες- έφτασε ψηλά. Πολύ ψηλά. Η Ράνια και ο Γιάννης παντρεύτηκαν στη Λαμία στις 6 Ιουλίου. Φωτογράφος ήταν ο Βολιώτης, και λάτρης των ατμοσφαιρικών φωτογραφιών, Θανάσης Παπαγεωργίου (APhotography). Το ζευγάρι έκανε αμέσως match με τον φωτογράφο, αφού κανείς από τους τρεις δεν ήθελε άλλο ένα βαρετό φωτογραφικό άλμπουμ.

«Μόλις τα παιδιά μου ανέθεσαν το άλμπουμ του γάμου, έκανα ένα search στην περιοχή για να δω τοποθεσίες και σημεία όπου θα μπορούσαν να αποτελέσουν το ιδανικό background» λέει ο φωτογράφος στο Bovary.gr και συνεχίζει «Βρήκα λοιπόν την Παύλιανη, ένα απίθανο χωριό μέσα στη φύση, με το ιδιαίτερο πάρκο και τον πρόσφατα τοποθετημένο στην κορυφή, θρόνο του Game of Thrones» εξηγεί.

Σύμφωνα με το bovary.gr Για το ατμοσφαιρικό στιλ του φωτογράφου -ο οποίος επεξεργάζεται με τον δικό του τρόπο τις φωτογραφίες- το τοπίο μαζί με τον θρόνο ήταν αυτό ακριβώς που θα του χάριζε τα συναρπαστικά κλικ που είχε στο μυαλό του. Δεν ήταν όμως όλα ρόδινα. 

«Δυστυχώς η διαδρομή ήταν πάρα πολύ δύσκολη, αλλά βρήκαμε ένα μονοπάτι από την πίσω πλευρά του βουνού και αντί για 40-50 λεπτά, περπατήσαμε περίπου μισή ώρα. Ο δρόμος ήταν δύσκολος, αλλά ούτε η νύφη, ούτε ο γαμπρός έδειξαν να δυσανασχετούν. Ειδικά η νύφη μπορώ να πω ότι ξεπέρασε τα όρια» μάς αποκαλύπτειο Θανάσης Παπαγεωργίου.

Απολαύστε το backstage στο δρόμο για τον θρόνο…

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο instagram του Θανάση Παπαγεωργίου (APhotography)