,

Γαμήλιο ταξίδι: Γαλλική ΠολυνησίαΤο σύμπλεγμα της Γαλλικής Πολυνησίας αποτελούν τα 5 αρχιπελάγη από 118 ηφαιστιογενή νησιά που βρίσκονται στην Ωκεανία, στον Νότιο Ειρηνικό ωκεανό, περίπου στη μέση της απόστασης από την Νότια Αμερική στην Αυστραλία.

Από την πρώτη στιγμή ο επισκέπτης “εισπράττει” τη μαγεία αυτών των μικρών παραδείσων. Οι εκπληκτικές παραλίες τους, τα τροπικά φυτά και τα ρομαντικά ηλιοβασιλέματα προσφέρουν απλόχερα μια μοναδική εμπειρία που ολοκληρώνεται με την απίστευτα ζεστή φιλοξενία των κατοίκων των νησιών. Τα σημαντικότερα από τα νησιά αυτά είναι η Ταϊτή, η Μπόρα Μπόρα και η Μορέα.

Είναι τόπος παραδεισένιος για όσους επιθυμούν να χαλαρώσουν και να περάσουν πραγματικά ξεκούραστες διακοπές. Η πανέμορφη φύση οι ευγενικοί κάτοικοι και τα σύγχρονα πολυτελή καταλύματα που μπορείτε να βρείτε σε όποιο από τα νησιά επιλέξετε θα κάνουν τις διακοπές σας πραγματικά μοναδικές.

Κλίμα

Το κλίμα στα νησιά του Ειρηνικού είναι τροπικό με μέση θερμοκρασία 28°C. Ο χειμώνας διαρκεί από το Μάϊο εως τον Οκτώβριο, ενώ το καλοκαίρι από το Νοέμβριο εως τον Απρίλιο όπου παρατηρούνται και οι πιο έντονες βροχοπτώσεις.