, ,

Γάμος 2019: Οι πιο χοτ τάσεις που θα δούμε στους γάμους του 2019

Αν σκοπεύετε να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας το 2019, πιθανότατα έχετε αρχίσει να κάνετε πολλές έρευνες για το τι θα γίνει στους γάμους το ερχόμενο έτος. Οι οργανωτές και οι πωλητές έχουν ήδη αρχίσει να προμοτάρουν τις νέες τάσεις που θα δούμε να κυριαρχούν στους γάμους του 2019.Υπάρχουν αρκετές τάσεις γάμου που χάνουν τη θέση τους στη λίστα σε σχέση με τα προηγούμενα έτη. Αφού ρωτήσαμε μερικούς από τους κορυφαίους σχεδιαστές και πωλητές γάμου για τις απόψεις τους, εδώ είναι οι κυριότερες τάσεις που θα δούμε σε αρκετούς γάμους το 2019.

1. Αποχρώσεις του μωβ

Το μωβ έκανε την εμφάνισή του το 2018, μιας και η pantone το ανακήρυξε ως “χρώμα της χρονιάς“, και απ’ότι φαίνεται θα κάνει αισθητή την παρουσία του για στους γάμους του 2019.

2. Φέρνοντας φύση μέσα

Τα ρουστίκ και vintage μοτίβα θα δουν επίσης μια πτώση όσον αφορά τη διακόσμηση. Η ιδέα να φέρουμε την υπαίθρια αναψυχή/φύση με πολλά πράσινα φύλλα θα αντικαταστήσει τη χρήση λουλουδιών στα κεντρικά κομμάτια. Το πράσινο ή το σμαραγδί (emerald), όπως και το βυσσινί (merlot) και το σαμπανιζέ, θα είναι κάποια απο τα πολυπόθητα χρώματα για το 2019.

3. Χαρτογράφηση μέσω βίντεο

Η χαρτογράφηση μέσω βίντεο θα γίνει το σήμα κατατεθέν του 2019. Με τη χαρτογράφηση μέσω της χρήσης προβολέων, μπορείτε να μετατρέψετε κυριολεκτικά όπως ακριβώς θέλετε. Οι επιλογές αυτές μπορεί να είναι ανάμεσα σε ατελείωτα χρώματα, σκίαση και σχεδιαστικά στοιχεία.