,

Γάμος με θέμα τα κεράσια

Τα κεράσια είναι ένας λατρεμένος καρπός και τον βρίσκουμε συνήθως απο τον Μάιο και μετά. Η κερασιά και φυσικά τα κεράσια μας πλημμυρίζουν φρεσκάδα, χαρά και ευεξία και ίσως για όλα αυτά παίζει ρόλο και το κόκκινο χρώμα τους.Αν είστε λάτρης της κερασιάς, του κόκκινου, αλλά ετοιμάζετε να παντρευτείτε αρχές καλοκαιριού, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να “ντύσετε” το γάμο σας με κεράσια!

Επιλέγοντας κάτι τέτοιο έχετε και αρκετές επιλογές στο να προσφέρετε κεράσια στους καλεσμένους σας με οποιοδήποτε τρόπο. Μέσα σε όμορφα κουτάκια, βουτηγμένα σε σοκολάτα (λευκή αλλά και μαύρη), να προσφέρετε μια πεντανόστημη κερασόπιτα στο μπουφέ των γλυκών ή ακόμη και να τα προσθέσετε σαν λεπτομέριες στις συνθέσεις των τραπεζιών.

Οι χρήσεις είναι άπειρες αρκεί να σκεφτείτε πως θέλετε τον γάμο σας! Γιατί κανεις δεν ξέρει καλύτερα την καλύτερη μέρα της ζωής σας απο εσάς!

Απολαύστε κάποιες ιδέες και δημιουργείστε το δικό σας αποτέλεσμα!

gamos-me-thema-ta-kerasia-06 gamos-me-thema-ta-kerasia-05 gamos-me-thema-ta-kerasia-04 gamos-me-thema-ta-kerasia-07 gamos-me-thema-ta-kerasia-03 gamos-me-thema-ta-kerasia-02 gamos-me-thema-ta-kerasia-01