,

Γάμος με θέμα την κερασιά

Οι ανθισμένες κερασιές εκτός του οτι ειναι πανέμορφες και μας φτιάχνουν τη διαθεση, στην Κίνα είναι το σύμβολο της γυναικείας ομορφιάς και της γονιμότητας, ενώ στην Ιαπωνία συμβολίζουν την ευθραυστότητα και τη μετάβαση της ζωής. Οπότε δεν χρειάζεται κάποιος άλλος λόγος αν σας αρέσουν οι ανθισμένες κερασιές να οργανώσετε τον γάμο σας με αυτό το θέμα!Αν είσαστε τυχεροί και έπιλέξετε και κάποιο κτήμα που έχει στο χώρο του κάποιες κερασιες, τοτε το σκηνικό της δεξιωσης σιγουρα θα μεταμορφωθεί σε κάτι μοναδικό και που αρκετοι θα θυμούνται!

Για τη νυφική ανθοδέσμη ένας συνδυασμός μεγάλων λουλουδιών (πχ παιώνιες), μεσαίου, και μικρών (πχ γιασεμί, άνθη της κερασιάς) θα δώσει μια ανοιξιάτικη διάσταση στο νυφικό μπουκέτο.

Αναμφυσβίτητα με αυτό το θέμα γάμου, όλα θα ειναι πλημμυρισμένα στο ροζ. Για το κέντρο των τραπεζιών της δεξίωσης μπορείτε να επιλέξετε μια σύνθεση παρόμοια με αυτη της νυφικής ανθοδέσμης (μεγαλα-μεσαία-μικρά άνθη) με συνδιασμό απο ανθισμένα κλαδιά κερασιάς.

Τέλος, για την τούρτα μπορείτε να επιλέξετε κάποια με ροζ γεμιση ώστε και το τελείωμα του γάμου να δένει αρμωνικά με τον υπόλοιπο γάμο!

gamos-me-thema-tin-kerasia-anthodesmi

gamos-me-thema-tin-kerasia-bomboniera

gamos-me-thema-tin-kerasia-dexiosi

gamos-me-thema-tin-kerasia-nyfiko-xtenisma

gamos-me-thema-tin-kerasia-tourta

gamos-me-thema-tin-kerasia-proskliseis1 reply

Comments are closed.