Η εμμονική με τα παπούτσια “Κάρι Μπράντσο” και η έκπληξη-σοκ σε 3 νύφες

Φανταστείτε ότι παντρεύεστε. Φανταστείτε ότι έχετε κλείσει ημερομηνία γάμου και σχεδιάζετε τις λεπτομέρειες.Και ενώ βρίσκεται σε ένα κατάστημα με νυφικά και δοκιμάζετε το αγαπημένο σας, εμφανίζεται ξαφνικά η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ σέρνοντας ένα τρέιλερ γεμάτο με υπέροχα νυφικά παπούτσια λέγοντας, «Έκπληξη!».

i-emmoniki-me-ta-papoutsia-kari-brantso-ke-i-ekplixi-sok-se-3-nyfes-02Αυτό το όνειρο το έζησαν οι τρεις πιο τυχερές νύφες του κόσμου. Στο πλαίσιο της προώθησης της σειράς νυφικών υποδημάτων της, η ηθοποιός και σχεδιάστρια Σάρα Τζέσικα Πάρκερ έκανε έκπληξη σε τρεις μέλουσσες νύφες μέσα σε οίκο νυφικών στο Μανχάταν.

Οι 3 ανυποψίαστες νύφες πίστευαν ότι θα συμμετείχαν σε γύρισμα με θέμα τις πρόβες νυφικών και αξεσουάρ.

i-emmoniki-me-ta-papoutsia-kari-brantso-ke-i-ekplixi-sok-se-3-nyfes-03Οταν επέλεξαν και φόρεσαν τα νυφικά τους, εμφανίστηκε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ με ένα τρέιλερ γεμάτο με εκπληκτικά νυφικά παπούτσια προκαλώντας τον ενθουσιασμό των γυναικών που βρίσκονταν εκεί.

i-emmoniki-me-ta-papoutsia-kari-brantso-ke-i-ekplixi-sok-se-3-nyfes-04 i-emmoniki-me-ta-papoutsia-kari-brantso-ke-i-ekplixi-sok-se-3-nyfes-10 i-emmoniki-me-ta-papoutsia-kari-brantso-ke-i-ekplixi-sok-se-3-nyfes-09 i-emmoniki-me-ta-papoutsia-kari-brantso-ke-i-ekplixi-sok-se-3-nyfes-08 i-emmoniki-me-ta-papoutsia-kari-brantso-ke-i-ekplixi-sok-se-3-nyfes-07 i-emmoniki-me-ta-papoutsia-kari-brantso-ke-i-ekplixi-sok-se-3-nyfes-06 i-emmoniki-me-ta-papoutsia-kari-brantso-ke-i-ekplixi-sok-se-3-nyfes-05Αλλά η πιο δυνατή έκπληξη ήταν ότι οι μέλουσσες νύφες είχαν την μοναδική ευκαιρία να πάρουν το ζευγάρι της επιλογής τους εντελώς δωρεάν!

Δείτε το βίντεο.

πηγή: thetoc.gr


Δείτε επίσης:
Νυφικά παπούτσια με την υπογραφή της Sarah Jessica Parker
Οι καλύτερες ατάκες της Carrie Bradshaw για τις σχέσεις
Ο μύθος των μαργαριταριών και φτερών παγωνιού για το γάμο…
27 high fashion χτενίσματα για μοντέρνες νύφες
Ιδέες για να οργανώσετε έναν Tiffany Blue γάμο