, , , , , , ,

Ιδέες με κολοκύθες για στολισμό γάμου

Το φθινόπωρο μπορεί να μας κάνει λίγο να μελαγχολούμε αλλα ταυτόχρονα έχει και αυτό τη μαγεία του. Όλη η φύση μεταμορφώνεται πραγματικά και ενας κόσμος με υπέροχα χρώματα δημιουργείται μπροστά στα μάτια μας.Σίγουρα το να παντρευτείς αυτή την εποχή δεν θα είναι και πρώτη σου επιλογή, αλλά αν τελικά για κάποιο ή κάποιους λόγους δεν γίνεται να παντρευτείς κάποια άλλη εποχή, μην στεναχωριέσαι.

Αυτή η εποχή, μπορεί να σε μετατρέψει σε Σταχτοπούτα και να ζήσεις το δικό σου παραμύθι. Φυσικά για να ολοκληρώσεις αυτό το παραμυθένιο σκηνικό, θα χρειαστεί να επιλέξεις τις κολοκύθες για κύριο υλικό του στολισμού για το γάμο σου. Απο τον στολισμό στην εκκλησία, μέχρι τον στολισμό στα τραπέζια της δεξίωσης.

Δες παρακάτω μερικές τέτοιες ιδέες και χαμογέλα που θα παντρευτείς το φθινόπωρο!

idees-me-kolokythes-gia-stolismo-gamou-01idees-me-kolokythes-gia-stolismo-gamou-02 idees-me-kolokythes-gia-stolismo-gamou-20 idees-me-kolokythes-gia-stolismo-gamou-18 idees-me-kolokythes-gia-stolismo-gamou-17 idees-me-kolokythes-gia-stolismo-gamou-16 idees-me-kolokythes-gia-stolismo-gamou-15 idees-me-kolokythes-gia-stolismo-gamou-14 idees-me-kolokythes-gia-stolismo-gamou-13 idees-me-kolokythes-gia-stolismo-gamou-12 idees-me-kolokythes-gia-stolismo-gamou-09 idees-me-kolokythes-gia-stolismo-gamou-07 idees-me-kolokythes-gia-stolismo-gamou-05 idees-me-kolokythes-gia-stolismo-gamou-04


Δείτε επίσης:
Φθινοπωρινά γλυκά γάμου
Safe θέματα και χρώματα γάμου ανα εποχή
Φθινοπωρινό decor στον γάμο
10 ιδέες για φθινοπωρινές συνθέσεις τραπεζιών με κολοκύθες
Φθινοπωρινά χρώματα γραβάτας1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *