,

Καλοκαιρινά βιβλία | Που πας αγάπη μου!Η τριαντατετράχρονη Ανδριάνα είναι πετυχημένη, έχει φίλους που την αγαπάνε, έχει σχεδόν τα πάντα… Και μετά, γνωρίζει αυτόν! Αυτόν που τη συναρπάζει, και στη συνέχεια, αργά και βασανιστικά, της δίνει το ένα χτύπημα μετά το άλλο.
Σε μια εποχή που η ανεύρεση του άλλου σου μισού θυμίζει… ρώσικη ρουλέτα, η Ανδριάνα πέφτει στην παγίδα και σιγά σιγά μετατρέπεται από συγκροτημένη δικηγόρος σε ηρωίδα αισθηματικού θρίλερ! Τρέχει σε μέντιουμ στην Ελλάδα και στην Ιαπωνία, προσπαθεί να αποπλανήσει τον αγαπημένο της, κάνει απόπειρες σεξ με όμορφους και αδιάφορους, βρίσκει παρηγοριά σε θεωρίες για αδελφές ψυχές, προσπαθεί να βρει την έξοδο κινδύνου. Ναι, προσπαθεί! Αλλά πρώτα πρέπει να καταλάβει σε ποιον αυτή η έξοδος την οδηγεί. Και, κυρίως, πρέπει να θυμηθεί ποια ήταν κάποτε και πού ήθελε να πάει!

Ένα ξεκαρδιστικό βιβλίο, που με ρομαντική διάθεση σατιρίζει το πολύπλοκο περιβάλλον των σύγχρονων ερωτικών σχέσεων.(Γιατί τα πράγματα πια είναι πολύ δύσκολα!)

“Εδώ και αρκετή ώρα, βρίσκομαι, σε έξαλλη κατάσταση, κλειδωμένη στην τουαλέτα του Χρήστου, ενός φίλου που κάνει πάρτι. Έχω ένα φετίχ με τις τουαλέτες και τους ταξιτζήδες, όπως θα διαπιστώσετε στην πορεία… Η Τζίνα πίνει και καπνίζει αρειμανίως –η φάτσα της είναι μελανιασμένη και μπανταρισμένη– έξω από την ίδια τουαλέτα, στο ίδιο πάρτι. Γιατί; Εξαιτίας όσων ζήσαμε λίγες ώρες πριν, εκεί ψηλά στο Λυκαβηττό, πίσω από κάτι σκουπιδοτενεκέδες και ακριβώς απέναντι από το μπαλκόνι του άντρα που με έχει τρελάνει… Ή μάλλον όχι! Όλα ξεκίνησαν πριν από οχτώ μήνες! Γιατί, από αλλού ξεκίνησα και εντελώς αλλού έχω βρεθεί τους τελευταίους αυτούς οχτώ μήνες. Ναι! Όλα ξεκίνησαν, λοιπόν, ένα όμορφο ανοιξιάτικο Σαββατόβραδο…”

Που πας αγάπη μου! | Παπανικολάου Κατερίνα
μπορείτε να το βρείτε στο livanis.gr | Τιμή: €17,33 -10% €15,59