,

Κείμενα για προσκλητήριο γάμου που προσκαλούν οι γονείς

keimena-gia-prosklitirio-gamou-pou proskaloun-oi-goneisΑκόμη και στις μέρες μας πολλές είναι οι περιπτώσεις που οι γονείς ζητούν ένα δικό τους προσωπικό προσκλητήριο γάου που να φαίνεται οτι εκείνοι προσκαλούν συγγενείς και φίλους στο γάμο των παιδιών τους.Έτσι, αντίστοιχα, πολλές είναι και οι περιπτώσεις που το ζευγάρι εκτυπώνει τα δικά του προσκλητήρια για τους φίλους του σε πιο ανάλαφρο ύφος όπως αστείο, ρομαντικό ή πιο τυπικό και οι γονείς ζητούν να γραφτεί στο προσκλητήριο κάτι αντίστοιχο της περίστασης.

Η εμφάνιση ωστόσο του προσκλητηρίου σε αυτή την περίπτωση μπορεί να διαφέρει (κάτι πιο κλασικό για τους γονείς), είτε και πάλι όχι ανάλογα με το πόσο μπορούν να μείνουν ευχαριστημένοι οι γονείς με το σχέδιο που επιλέξατε.

Ας δούμε όμως παρακάτω τα κείμενα που μπορείτε να επιλέξετε με τους γονείς σας εαν ανοίκετε σε αυτή την κατηγορία…

Ο κύριος & η κυρία ______ ____________ & ο κύριος & η κυρία ______ ____________
Σας προσκαλούν με ιδιαίτερη χαρά στο γάμο των παιδιών τους ________ & ______
Που θα γίνει την ______ __ ______ 20__ και ώρα ____ μ.μ. στον Ιερό Ναό ________ __________.


Για τα παιδιά μας ________ και ______ ανοίγει η πρώτη σελίδα του βιβλίου της κοινής τους ζωής το ______ __ __________ 20__ στις __ το βράδυ. Θα είναι εξαιρετική χαρά γι αυτούς αν τους τιμήσετε με την παρουσία σας στον Ιερό Ναό ________ __________ στη __________.


Για τα παιδιά μας ________ και ______ στις __-__-20__ και ώρα __ μ.μ. μια καινούργια ζωή ανατέλλει. Θα νοιώσουν πραγματική χαρά αν τιμήσετε το γάμο τους με την παρουσία σας στον Ιερό Ναό ________ __________.


Ο Κος & η Κα ____________ έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στο γάμο της κόρης τους ______ με τον Κύριο ______ ____________ το ______ __ ________ 20__ και ώρα __ στον Ιερό Ναό ________ __________.


Ο Κος και η Κα ____________ έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στο γάμο του γιου τους ________ με την ______ ____________ το ______ __ ________ 20__ και ώρα __ στον Ιερό Ναό ________ __________.


Ο Κος & η Κα ____________ και o Κος & η Κα ____________ έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στο γάμο των παιδιών τους ______ & ____________ το ______ __ ________ 20__ και ώρα __ στον Ιερό Ναό ________ __________.


Η παρουσία σας στο γάμο των παιδιών μας ______ & _________ που θα γίνει το ______ __ ________ 20__ και ώρα __ στον Ιερό Ναό ________ __________ θα είναι για μας μεγάλη ευχαρίστηση.


Θα είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για μας και τους γονείς μας η παρουσία σας στο γάμο μας που θα γίνει το ______ __ ________ 20__ και ώρα __ μ.μ. στον Ιερό Ναό ________ __________.
(όνομα γαμπρού – όνομα νύφης)1 reply

Comments are closed.