,

Μάριζα Σοφία: Νυφικό Χτένισμα

mariza-sofia-nyfiko-xtenisma-08Από την αρχαιότητα η ημέρα του γάμου ήταν η πιο όμορφη, ξεχωριστή και ξεκούραστη για τη νύφη. Από νωρίς μαζευόντουσταν οι γυναίκες στο σπίτι της νύφης για να την περιποιηθούν, να της φτιάξουν τα μαλλιά,να περιποιηθούν το σώμα της κτλ. Την έντυναν με το νυφικό που τότε ήταν ένα λευκό φόρεμα, απλό και λιτο, και τέλος της στόλιζαν τα μαλλιά με πέπλο και λουλούδια.Κάπως έτσι περίπου συνεχίζεται μέχρι και σήμερα, με τη διαφορά ότι η νύφη απευθύνεται στους ειδικούς για την περιποίησή της και την εμφάνισή της.

Σου αξίζει να έισαι η πιό λαμπρή παρουσία της βραδιάς!!! Πώς θα ξεκινησεις?

Το βασικό είναι να είσαι και να νιώθεις ο εαυτός σου και όχι μία άλλη. Είσαι ρομαντική, απλή, υπερπαραγωγή ή μήπως ροκ νύφη?

Αφού καταλήξεις απευθύνσου σε εμάς για να σε βοηθήσουμε. Να ξέρεις πως με βάση το νυφικό πρέπει να ταιριάζει και το χτένισμα.

Υπάρχουν πολλές επιλογές για τα μαλλιά: Όλα κάτω, Μισά-μισά, Κλασσικός κότσος, Μοντέρνος κότσος, Πλαινό πιάσιμο, επίσης μπορείς να διακοσμήσεις με αληθινά λουλούδια, κορδέλες, τσιμπιδάκια, στρας κτλ.

Εσύ πες μας την ιδέα και το στυλ που επιθυμείς για τα μαλλιά σου για την πιο λαμπερή ημέρα της ζωής σου, και εμείς θα κάνουμε την επιθυμία σου πραγματικότητα.

Για να είσαι εσύ το αστέρι που θα λάμψει εκέινη τη βραδια!

Μαριζα Σοφια
τηλ. επικοινωνίας: 6947303504
email: [email protected] | facebook page: sofis hair

mariza-sofia-nyfiko-xtenisma-01 mariza-sofia-nyfiko-xtenisma-02 mariza-sofia-nyfiko-xtenisma-03 mariza-sofia-nyfiko-xtenisma-04 mariza-sofia-nyfiko-xtenisma-05 mariza-sofia-nyfiko-xtenisma-06 mariza-sofia-nyfiko-xtenisma-07 mariza-sofia-nyfiko-xtenisma-09 mariza-sofia-nyfiko-xtenisma-10