,

Με τι χρωματα μπορώ να συνδιάσω το ναυτικό μπλέ;

me ti xromata mporo na syndiaso to nautiko mpleΈνα από τα αγαπημένα χρώματα που χρησιμοποιούν τα ζευγάρια στο γάμο τους τα καλοκαίρια είναι το ναυτικό μπλέ. Το ναυτικό μπλέ είναι αριστοκρατικό, κομψό και σικ.

Και αν φυσικά θέλετε αυτο το “κάτι μπλε” να έχει ρόλο στη διακόσμηση του γάμου σας, είναι η τέλεια προσθήκη για ένα καλοκαιρινό και γιατί οχι και για έναν ανοιξιάτικο γάμο.

Αυτό όμως που μπορεί να σας φανεί “βουνό” είναι το ερώτημα “τι ποιό άλλο χρώμα μπορώ να συνδια΄σω το ναυτικό μπλέ”!

Και εδώ ερχόμαστε εμείς να σας δώσουμε κάποιες ιδέες και να σας ξε-πελαγώσουμε απο αυτό το ερώτημα.

Κοραλλί και Ροδακινί

Αυτές οι αποχρώσεις δένουν ευχάριστα με το ναυτικό. Μια παλέτα που περιλαμβάνει κοραλλί, ναυτικό μπλέ και λευκές λεπτομέριες θα δημιουργήσει μια νότα φρεσκάδας. Αν φυσικά θέλετε να δώσετε μια πιο φυσική/ρουστίκ αίσθηση προσθέστε λίγο μπεζ και καφέ.

me ti xromata mporo na syndiaso to nautiko mple 01

Κίτρινο και Λευκό

Ο συνδιασμός του ναυτικού μπλέ με το κίτρινο και λευκό συνθέτουν ένα υπέροχο συνδυασμό χρωμάτων για έναν καλοκαιρινό γάμο γιατι είναι χαρούμενα και φωτεινά χρώματα.

me ti xromata mporo na syndiaso to nautiko mple 02

Ροζ

Ναι καλά διαβάσατε! Το ροζ κάνει και εδώ την εμφάνισή του και δημιουργεί ένα μοναδικό αποτέλεσμα.
Προσέξτε όμως, μην επιλέξετε έντονες αποχρώσεις του ροζ. Περιοριστείτε σε πιο ήπιες και απαλές αποχρώσεις. Τολμίστε επίσης να χρισημοποιήσετε ορισμένα ριγέ μοτίβα για ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

me ti xromata mporo na syndiaso to nautiko mple 03

Πράσινο της μέντας (mint green), Kυανό (aqua) και Γαλαζοπράσινο (teal)

Αν οργανώετε τη δεξίωση του γάμου σας σε κάποιο παραλιακό σημείο, τότε αυτός ο συνδιασμός χρωμάτων είναι ειδικά φτιαγμένος για εσάς!
Το ναυτικό μπλέ παίρνει μια φρέσκια προσέγγιση όταν το συνδιάσετε με το πράσινο της μέντας (mint green), με κυανό (aqua) και γαλαζοπράσινο (teal). Συμπεριλαμβανομένων δε κάποιων ουδέτερων τόνων, όπως λευκό και αμμώδης αποχρώσεις, θα δημιουργηθεί η τέλεια παλέτα χρωμάτων για έναν γάμο με θέμα την παραλία.

me ti xromata mporo na syndiaso to nautiko mple 04

Πράσινο

Μια σούπερ φρέσκια και φυσική επιλογή είναι πράσινο + λευκό + ναυτικό μπλε.

me ti xromata mporo na syndiaso to nautiko mple 05

φωτογραφίες: bellethemagazine.com4 replies

Comments are closed.